X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania a progesteron
Odpowiedz

Starania a progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam niski progesteron w fazie lutealnej 0,951 w 21 dniu cyklu. Dostałam progesteron ale w formie doustnej- duphaston. Brałam go 7 cykli bo ciągle coś nie po drodze z momentem na starania. Podczas prawdziwego starania się, udało się w drugim cyklu. Potem w ciąży, progesteron sam już był na bardzo przyzwoitym poziomie.
    Duphaston świetnie uregulował mi cykle, trwały 29,30 dni.

• Lavenda Autorytet

Wysłany: 2 maja, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po stracie ciąży miałam bardzo krótkie cykle, plamiłam przed @. Otrzymałam progesteron besins i po miesiącu suplementacji 3 miesiące z rzędu była ciąża (dwie biochemiczne i aktualna).
    Byłam mega senna, rozdrażniona, mialam wrażliwe piersi.
    Dopochwowo na pewno mniej skutków ubocznych, jednak luteina u mnie to tragedia (bardzo źle się rozpuszczała), więc wolę łykać. Utrogestan ujdzie, ale i tak infekcje potrafią się przyplątać.

MoniaB lubi tę wiadomość

preg.png

👩28 👨30

12.05.2017 - 🤱 Lila
    07.09.2024 - 👼 Maksymilian 17tc

30.12.2024 - cb 💔
    25.01.2025 - cb 💔

24.02.2025 - ⏸️
    9 dpo - beta 19,1
    11 dpo - beta 53,4
    13 dpo - beta 142,4
    15dpo - beta 349,8
    17dpo - beta 712,3
    19dpo - beta 1459,3
    22dpo - beta 5509,5

20.03 - mamy ❤️
    22.05 - 130 gramów zdrowej Ady 🩷
    08.07 - 500 gramów dziewczynki 🩷
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam na sprzedaż 2 opakowania profesterone besins długi termin ważności oraz globulki cyclogest 1 opakowanie tanio przez Olx albo Vinted. Proszę pisać na e-mail [email protected]

EwelinaG lubi tę wiadomość

• blackarrow Nowa

Wysłany: 2 czerwca, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welll

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca, 10:53

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ