X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania a progesteron
Odpowiedz

Starania a progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam niski progesteron w fazie lutealnej 0,951 w 21 dniu cyklu. Dostałam progesteron ale w formie doustnej- duphaston. Brałam go 7 cykli bo ciągle coś nie po drodze z momentem na starania. Podczas prawdziwego starania się, udało się w drugim cyklu. Potem w ciąży, progesteron sam już był na bardzo przyzwoitym poziomie.
    Duphaston świetnie uregulował mi cykle, trwały 29,30 dni.

• Lavenda Autorytet

Wysłany: 2 maja, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po stracie ciąży miałam bardzo krótkie cykle, plamiłam przed @. Otrzymałam progesteron besins i po miesiącu suplementacji 3 miesiące z rzędu była ciąża (dwie biochemiczne i aktualna).
    Byłam mega senna, rozdrażniona, mialam wrażliwe piersi.
    Dopochwowo na pewno mniej skutków ubocznych, jednak luteina u mnie to tragedia (bardzo źle się rozpuszczała), więc wolę łykać. Utrogestan ujdzie, ale i tak infekcje potrafią się przyplątać.

MoniaB lubi tę wiadomość

preg.png

👩28 👨30

12.05.2017 - 🤱 Lila
    07.09.2024 - 👼 Maksymilian 17tc

30.12.2024 - cb 💔
    25.01.2025 - cb 💔

24.02.2025 - ⏸️
    9 dpo - beta 19,1
    11 dpo - beta 53,4
    13 dpo - beta 142,4
    15dpo - beta 349,8
    17dpo - beta 712,3
    19dpo - beta 1459,3
    22dpo - beta 5509,5

20.03 - mamy ❤️
    24.09 - 2,4kg zdrowej Ady 🩷
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam na sprzedaż 2 opakowania profesterone besins długi termin ważności oraz globulki cyclogest 1 opakowanie tanio przez Olx albo Vinted. Proszę pisać na e-mail [email protected]

EwelinaG lubi tę wiadomość

• blackarrow Nowa

Wysłany: 2 czerwca, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welll

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca, 10:53

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ