Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania i nic.
Odpowiedz

Starania i nic.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 wrote:
    3 tyg od ovu? To ile jesteś po terminu e miesiączki?

Jestem 9 dni po terminie, owu poznaje po śluzie, zawsze mi sie sprawdza.

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelisia wrote:
    Jestem 9 dni po terminie, owu poznaje po śluzie, zawsze mi sie sprawdza.

Nie żeby cię zdołować tylko nakreślić sytuację.
    Ja najpiękniejszy śluz miałam przy cyklach bezowulacyjnych. W żaden sposób nie potwierdzasz tym ovulacji. Tylko monitoring.

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Watpie zeby każdy moj cykl byl bezowulacyjny, w każdym badz razie ide we wtorek rano do gin. Szczerze to trafiam na takich lekarzy którzy uważają ze niby mam czas na dziecko jeszcze.. a taka prawda ze czasu coraz mniej

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile masz lat ? ;-)

HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    23

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby czas masz. Ale to najlepszy moment na poród. Młody i silny organizm.
    Mam kuzynkę której dr powiedziała że ma czas mając 33 lata bo kobiety to do 40 teraz rodzą. Poleciłam jej zmienic ginekologa. ;-)

HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale też szkoda czekac dalej, wiadomo ze komus przyjdzie to od tak a innym troche czasu zajmie zanim sie uda, tym bardziej jesli planuje sie miec wiecej niz 1 dziecko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zresztą odczuwam takie coś ze ten moj terazniejszy cykl jest jakis inny od poprzednich, calkowicie inaczej sie czuje. Miewam czasami takie rwanie w piersiach ze jest to strasznie niekomfortowe ale tez bolące przede wszystkim, utrzymuje sie jakas chwile i zanika i tak do kilku razy dziennie, mam tez strasznie napiete podbrzusze, nigdy tego nie zauwazalam a teraz owszem.. jakos mi sie dłuży ten czas do jutrzejszej wizyty..

• starająca.22 Znajoma

Wysłany: 27 czerwca 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dosyć dziwne pytanie ale przeglądając różne fora internetowe natknęłam się ze duzo kobiet miało miesiaczke gdy były na początku ciąży.. Oczywiście nie wiedziały jeszcze o ich stanie.. I te miesiączki były inne niż zwykle.. A moja miesiaczka w tym miesiącu trwała jeden dzień a później plamilam.. Test negatywny.. A od wczoraj mam zawroty głowy, często chodzę siku a na dodatek głowa mnie boli i jest mi słabo.. spać bym mogła po 12 godzin i wiecej i dalej jestem słaba.. Moze to przez stres i problemy w pracy ale już nie wiem co myśleć a te forum mi zamieszalo w głowie.. A do lekarza idę dopiero w piątek..

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta hcg i wszystkiego się dowiesz

Ewa89_89 lubi tę wiadomość

HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • olgaolszewska Nowa

Wysłany: 27 lipca 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 września 2018, 23:56

• paulinawojtal Nowa

Wysłany: 29 października 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 29 października 2018, 11:49

• Sandramome Koleżanka

Wysłany: 28 lipca 2019, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo, zgadzam się czasem może warto zmienić lekarza, poszukać innej kliniki. Spróbować coś zmienić w trybie życia..

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 29 lipca 2019, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze fajnie że znalazłam ten temat. Pisałam też o tym. Miałam ostatnio skąpa miesiacZke i krótka, choć zawsze była ok 7 dyniowa. 2 dni po miesiączce pojawiła się plamienia. Trwało to 2 dni. Podejrzewam że to po stosunku bo mam suchość pochwy -tez nie wiem skąd zawsze było ok. W zasadzie problemy pojawiły się dopiero w momencie kiedy zaczęliśmy się starać. Rozregulował się cykl, plamienia, suchość...mamy już jedno dziecko które było nota bebe wpadka mimo stosowania zabezpieczeń😂 także z płodnością było wszystko ok. Co zatem mogło się stać?

hchy3e3kiyb8yirx.png
  • MałaMi24 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2019, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ! My też z mężem staramy się o dzidziusia i niestety się nie udaje. Ja niestety mam PCOS. Jednak koleżanka która również miała problemy z PCOS i rok starała się o dzidziusia poleciła mi INOFOLIC . Udało się jej po pierwszym miesiącu stosowania . Może to jest jakieś wyjście. Zaczynam od dzisiaj stosować Inofolic. Na opakowaniu jest żeby stosować raz dziennie ale koleżanka brała 2x1 podobno tak zalecił jej lekarz. Sprobuje. Zobaczymy co z tego wyjdzie dzisiaj mam 1 dzień cyklu. Zaczynamy od nowa.

PCOS
    Niski progesteron
    Duphaston 2x1
    Folik 1x1
    11.02 - pozytywny test ❤️😍💪
    12.02 - 12 dpo beta HCG 31,84
    14.02 - 14 dpo beta HCG 77,98 ❤️
    Progesteron 21,20
    20.02 - 20 dpo beta HCG 1003,00 💪❤

oeuadqk3m7zrn0q8.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ