X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania...i zakłopotanie
Odpowiedz

Starania...i zakłopotanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bertoshka Koleżanka

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie..
    Piszę tu bo może któraś z Was uraczy mnie radą..
    Od maja clo 5-9dc luteina 15-24 dc. Do tego ovarin 2 tab dziennie.
    @ była nie regularna. Czerwiec -lipiec @jak w zegarku . A tu sierpień 35 dc bez @. Test w zeszłym tyg robilam - negatyw.
    Piersi nabrzmiałe i pobolewają, jajniki w poniedziałek pobolewały a teraz spokój..
    Mój gin przyjmuje w poniedziałki. Denerwuje się....bo staramy się już dosyć długo..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2020, 12:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórz test.

• Bertoshka Koleżanka

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pracy pojadę kupić!! I kurcze modle się żeby się udało!!!!

• Bertoshka Koleżanka

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sleepy wrote:
    Powtórz test.

I nic... 😒

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ