Starania kiedy za bardzo się chce
-
Hej !
Wszyscy mówią mi, że jak się bardzo chce zajść w ciążę to kobieta się blokuje i w ciąże nie zajdzie w ogóle i że pewnie tak jest w moim przypadku.
Z kolei jak nie chcesz to, że ciąża spada jak manna z nieba.
Słyszałam już tysiąc historii, że jak ktoś odpuścił to zaciążył.
Osobiście chciałabym nie chcieć, tylko jak mam nie chcieć skoro chce?
Nie da się o tym nie myśleć. Każdy cykl to jakaś tam nadzieja.
Zastanawiam się nad Waszymi doświadczeniami czy serio tak to działa.
Jest tu jakaś straczka ktora bardzo chciała, myślała o ciąży 7 dni w tygodniu, wypatrywała owulacji i objawów, lekko się stresowała tym wszystkim, żeby nie zrobić nic źle, a mimo to zaszła w ciążę?
Czy da się tak - zajść w wyczekana ciąże?
Czy serio wszystkie historie świata są takie, że ciąża była ciężkim szokiem w najbardziej nieoczkiewanym momencie?
Dajcie mi nadzieje, że można się starać i zajść ! -
nick nieaktualnymagggie wrote:Hej !
Wszyscy mówią mi, że jak się bardzo chce zajść w ciążę to kobieta się blokuje i w ciąże nie zajdzie w ogóle i że pewnie tak jest w moim przypadku.
Z kolei jak nie chcesz to, że ciąża spada jak manna z nieba.
Słyszałam już tysiąc historii, że jak ktoś odpuścił to zaciążył.
Osobiście chciałabym nie chcieć, tylko jak mam nie chcieć skoro chce?
Nie da się o tym nie myśleć. Każdy cykl to jakaś tam nadzieja.
Zastanawiam się nad Waszymi doświadczeniami czy serio tak to działa.
Jest tu jakaś straczka ktora bardzo chciała, myślała o ciąży 7 dni w tygodniu, wypatrywała owulacji i objawów, lekko się stresowała tym wszystkim, żeby nie zrobić nic źle, a mimo to zaszła w ciążę?
Czy da się tak - zajść w wyczekana ciąże?
Czy serio wszystkie historie świata są takie, że ciąża była ciężkim szokiem w najbardziej nieoczkiewanym momencie?
Dajcie mi nadzieje, że można się starać i zajść !LaBellePerle, rozalaa lubią tę wiadomość
-