X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania ,latanie po lekarzach , badania itp.-jak pogodzić z pracą !!!
Odpowiedz

Starania ,latanie po lekarzach , badania itp.-jak pogodzić z pracą !!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam Was dziewczyny :)
    Opowiadajcie jak godzicie starania ,latania po lekarzach badania z pracą ??
    No bo dzień wolny nie zawsze można sobie w pracy wziąć !!
    Jak zaplanować monitoring pracując na różne zmiany itp.
    Czekam na wasze strategie :D :D

• Martuśka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przewaznie umawiam sie tak ze zwalniam sie z pracy ewentualnie pol godzinki albo udaje sie tak ze nie musze kabinowac :)

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak mam na druga zmiane to umawiam sie na wieczor, nawet po 21 mam wizyte.Poza tym tyle juz do niej chodze, ze zawsze mnie gdzies wcisnie

• Martuśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie, jeśli lekarz już Cię zna to inaczej traktuje umawiając wizytę :)

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ