X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania ,latanie po lekarzach , badania itp.-jak pogodzić z pracą !!!
Odpowiedz

Starania ,latanie po lekarzach , badania itp.-jak pogodzić z pracą !!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam Was dziewczyny :)
    Opowiadajcie jak godzicie starania ,latania po lekarzach badania z pracą ??
    No bo dzień wolny nie zawsze można sobie w pracy wziąć !!
    Jak zaplanować monitoring pracując na różne zmiany itp.
    Czekam na wasze strategie :D :D

• Martuśka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przewaznie umawiam sie tak ze zwalniam sie z pracy ewentualnie pol godzinki albo udaje sie tak ze nie musze kabinowac :)

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak mam na druga zmiane to umawiam sie na wieczor, nawet po 21 mam wizyte.Poza tym tyle juz do niej chodze, ze zawsze mnie gdzies wcisnie

• Martuśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie, jeśli lekarz już Cię zna to inaczej traktuje umawiając wizytę :)

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ