X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania ,latanie po lekarzach , badania itp.-jak pogodzić z pracą !!!
Odpowiedz

Starania ,latanie po lekarzach , badania itp.-jak pogodzić z pracą !!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam Was dziewczyny :)
    Opowiadajcie jak godzicie starania ,latania po lekarzach badania z pracą ??
    No bo dzień wolny nie zawsze można sobie w pracy wziąć !!
    Jak zaplanować monitoring pracując na różne zmiany itp.
    Czekam na wasze strategie :D :D

• Martuśka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przewaznie umawiam sie tak ze zwalniam sie z pracy ewentualnie pol godzinki albo udaje sie tak ze nie musze kabinowac :)

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak mam na druga zmiane to umawiam sie na wieczor, nawet po 21 mam wizyte.Poza tym tyle juz do niej chodze, ze zawsze mnie gdzies wcisnie

• Martuśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie, jeśli lekarz już Cię zna to inaczej traktuje umawiając wizytę :)

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ