X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o ciążę a pms
Odpowiedz

Starania o ciążę a pms

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alicja ❤️ Nowa

Wysłany: 23 maja, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    Starajmy się o dziecko od 6 cykli, dziś jestem 7 dpo, wszystkie objawy są jak co miesiąc, czyli wszystko idzie w kierunku @. Chciałam zapytać czy któraś z was miała tak, że miała wszystkie objawy jak co miesiąc, a ostatecznie była w ciąży ?
    Dziś jest mi po prostu smutno, strasznie chce mi się płakać…
    Przesyłam tyle ciepła ile mam w sobie pozostałym dziewczynom ❤️

• MoniaB Ekspertka

Wysłany: 24 maja, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie miałam dwóch kresek, ale ogólnie to po objawach przed terminem miesiączki ciężko poznać. Dziwnie ten świat skonstruowany.

Niektóre dziewczyny mają objawy jak pms i są w ciąży. Inne mają, ale nie są. Jeszcze inne nie mają objawów pms, a są w ciąży. Są też takie co nie mają objawów i nie są w ciąży. Niektóre mają całkiem nowe objawy jak są w ciąży, a inne też mają całkiem nowe, a nie są.

Dopiero jak zobaczysz dwie kreski to będziesz wiedziała jak to u Ciebie. Ale w kolejnej ciąży już może być inaczej.

Tak to dziwnie jest :(

Czasem myślę, że jakby to mężczyźni zachodzi w ciążę to by wymyślono super dobre testy już od początku.. W kosmos latamy, a ciąży nie potrafimy sprawdzić. Szkoda, że nie ma takiego testu, który już od razu po połączeniu komórki i plemnika to wykrywa..

Alicja ❤️ lubi tę wiadomość

37💃💛🏃40

Bez antykoncepcji od 11.2022
    Strania od 04.2024
    2024/2025 6 cykli stymulowanych ⚪⚪⚪⚪⚪⚪

1️⃣ IUI 13.02.25, Aromek + ovi ⚪
    🔄 marzec - lekarz na urlopie, naturalnie ⚪
    🔄 kwiecień - przeziębienie, naturalnie ⚪
    2️⃣ IUI 1.05 - Mensinorm + Zivafert, Lustork ⚪
    🔄 maj - badania, suple
    3️⃣ IUI czerwiec?

AMH dobre 🥚 Ładne owulacje 🍳 Celiaklia 🌾 Drożność dobra 🎢 Wymazy czyste 💯 TSH dobre - 1,8 🔅 Nasienie lekko obniżone 💦 Inne wyniki moje i męża ok 😇
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ