Ja nigdy nie miałam dwóch kresek, ale ogólnie to po objawach przed terminem miesiączki ciężko poznać. Dziwnie ten świat skonstruowany.
Niektóre dziewczyny mają objawy jak pms i są w ciąży. Inne mają, ale nie są. Jeszcze inne nie mają objawów pms, a są w ciąży. Są też takie co nie mają objawów i nie są w ciąży. Niektóre mają całkiem nowe objawy jak są w ciąży, a inne też mają całkiem nowe, a nie są.
Dopiero jak zobaczysz dwie kreski to będziesz wiedziała jak to u Ciebie. Ale w kolejnej ciąży już może być inaczej.
Tak to dziwnie jest
Czasem myślę, że jakby to mężczyźni zachodzi w ciążę to by wymyślono super dobre testy już od początku.. W kosmos latamy, a ciąży nie potrafimy sprawdzić. Szkoda, że nie ma takiego testu, który już od razu po połączeniu komórki i plemnika to wykrywa..
Alicja ❤️ lubi tę wiadomość
37💃💛🏃40
Bez antykoncepcji od 11.2022
Strania od 04.2024
2024/2025 6 cykli stymulowanych ⚪⚪⚪⚪⚪⚪
1️⃣ IUI 13.02.25, Aromek + ovi ⚪
🔄 marzec - lekarz na urlopie, naturalnie ⚪
🔄 kwiecień - przeziębienie, naturalnie ⚪
2️⃣ IUI 1.05 - Mensinorm + Zivafert, Lustork ⚪
🔄 maj - badania, suple
3️⃣ IUI czerwiec?
AMH dobre 🥚 Ładne owulacje 🍳 Celiaklia 🌾 Drożność dobra 🎢 Wymazy czyste 💯 TSH dobre - 1,8 🔅 Nasienie lekko obniżone 💦 Inne wyniki moje i męża ok 😇
Alicja ❤️ lubi tę wiadomość
37💃💛🏃40
Bez antykoncepcji od 11.2022
Strania od 04.2024
2024/2025 6 cykli stymulowanych ⚪⚪⚪⚪⚪⚪
1️⃣ IUI 13.02.25, Aromek + ovi ⚪
🔄 marzec - lekarz na urlopie, naturalnie ⚪
🔄 kwiecień - przeziębienie, naturalnie ⚪
2️⃣ IUI 1.05 - Mensinorm + Zivafert, Lustork ⚪
🔄 maj - badania, suple
3️⃣ IUI czerwiec?
AMH dobre 🥚 Ładne owulacje 🍳 Celiaklia 🌾 Drożność dobra 🎢 Wymazy czyste 💯 TSH dobre - 1,8 🔅 Nasienie lekko obniżone 💦 Inne wyniki moje i męża ok 😇