Starania o dzidzię
-
Hej dziewczyny. Wczoraj zrobiłam test ciążowy bo staramy się z mężem o dziecko już jakiś czas niestety z marnym skutkiem.. wydawało mi się cały czas że na teście jest kreska, ledwo widoczna ale coś tam jest. Dolegliwości miałam od pewnego czasu jak w poprzedniej ciąży, a dziś rano budzę się z ogromnym boleń brzucha i z okresem.. znów to samo 😣
Powiedzcie mi, co jeszcze możemy zrobić żeby wkoncu się udało?15.12.2022 ⏸️ pozytyw -
Natalia01200 wrote:Hej dziewczyny. Wczoraj zrobiłam test ciążowy bo staramy się z mężem o dziecko już jakiś czas niestety z marnym skutkiem.. wydawało mi się cały czas że na teście jest kreska, ledwo widoczna ale coś tam jest. Dolegliwości miałam od pewnego czasu jak w poprzedniej ciąży, a dziś rano budzę się z ogromnym boleń brzucha i z okresem.. znów to samo 😣
Powiedzcie mi, co jeszcze możemy zrobić żeby wkoncu się udało? -
Hania007 wrote:Bardzo mi przykro ze przyszła 🐒 🥺🥺🥺 ale chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi na Twoje pytanie. Tu praktycznie większość dziewczyn staje na głowie żeby zajsc, szkoda ze to nie takie proste😢 ile cykli się staracie? Jakieś obserwacje robisz?15.12.2022 ⏸️ pozytyw
-
Hania007 wrote:Bardzo mi przykro ze przyszła 🐒 🥺🥺🥺 ale chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi na Twoje pytanie. Tu praktycznie większość dziewczyn staje na głowie żeby zajsc, szkoda ze to nie takie proste😢 ile cykli się staracie? Jakieś obserwacje robisz?15.12.2022 ⏸️ pozytyw
-