X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko
Odpowiedz

Starania o dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natal Nowa

Wysłany: 17 stycznia 2022, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesiączkę miałam 2 stycznia a wytrysk był 13 stycznia czy może dojść do zapłodnienia

• kociamama Nowa

Wysłany: 17 stycznia 2022, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natal wrote:
    Miesiączkę miałam 2 stycznia a wytrysk był 13 stycznia czy może dojść do zapłodnienia
    Niestety nie da się odpowiedzieć na to pytanie, za mało danych. Wiesz czy była i kiedy była owulacja? Jak długie masz cykle?

endometrioza

03.2021 ciąża naturalna - 💔 10 tyg.

15.04.2023 (11dpo) beta hcg - 59,5
    17.04.2023 (13dpo) beta hcg - 208,2
    ciąża naturalna
  • Natal Nowa

Wysłany: 19 stycznia 2022, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak sprawdzić jak długo ma się cykle i niewiem kiedy mam owulację

• Hania007 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2022, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natal wrote:
    Jak był stosunek to zawsze jest szansa na zapłodnienie😉 Prowadzisz jakieś notatki, kalendarzyk miesiączki? Obserwujesz swoje cykle? Może rozpoznajesz śluz w trakcie cyklu? Cokolwiek?

7l5Dp2.png

💙29.03.2021r - nasz malutki cud💙

maj 2021r - marzec 2022r - starania o rodzeństwo 👨‍👩‍👧‍👦

10dpo - ⏸ - 9cs🍀
    11dpo - beta 37,56 mIU/ml
    14dpo - beta 207 mlU/ml
    5t+0d - USG - pęcherzyk 🔘 2,6mm
    7t+0d - Dzidzia 0,68cm🥰
    10t+0d - 2,68cm 👶🏻
    12t+6d - 5,5cm 👧🏻🎀
  • Natal Nowa

Wysłany: 20 stycznia 2022, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mam kalendarzyk flo i okres miałam 2 stycznia a owulacja niby mi wychodziła 13 stycznia i wtedy był wytrysk

• Natal Nowa

Wysłany: 20 stycznia 2022, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie czy po 8 dniach pokażę czy jestem w ciąży czy nie za bardzo jak wytrysk był 13 w owulację niby bo nie jestem pewna czy miałam owulację i 14 i 15 też był wytrysk

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ