Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
powinniśmy tu mieć pod foldery : tematycznie: od wyników bhcg po sposoby na udany sex i przepowiadam Wam, że pomimo działu na temat ciąży dział wymieniony w drugiej kolejności miałby najwięcej odsłon. Chociaż - często też gotujecie online.
olciaa, Wojcinka, Natka2 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
anq05 wrote:Ja zakompleksiona jestem. Wiem ze jestem głupia, mój maz tez sie śmieje ze mnie wiecznie, dobrze ze zły nie jest tylko sie nawala z mojej głupoty ale ja nigdy koszulki nie ściągam. Mam oponę na brzuchu i okropnie mnie to krępuje
teraz jej nie widac bo brzuszek w końcu wyszedł wiec pół biedy
kurcze jak to jest ze facet moze tak ciagle i tak często... Ja mam jakieś tam dni w ciągu cyklu co sie chce a potem to poprostu z obowiązku małżeńskiego bo wiem ze to ważne. Choć nie powiem ze jak juz sie zacznie to jest fajnie :p tylko najgorzej zacząć
brzuch mam ok. Bardziej krępuje mnie biust. Zawsze wg mnie - za mały...według OM
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:36
olciaa, Tasza lubią tę wiadomość
-
anq05 wrote:A to nam sie samochód zdarzył jeszcze przed małżeństwem
w środku i na masce :p wiec było szaleństwo haha no i nic poza tym.
to gdzie zaparkowaliście? ,że na masce?według OM
Kuchcinka wrote:Na pracującej pralce tez jest fajnie
biorąc pod uwagę ile mam śluzu to jak dojdą wibracje pracującej pralki - może stworzyć się problem z utrzymaniem w środku. Nie wypadacie przypadkiemwedług OM
Tusia_87 wrote:U mnie za duży i nie dość ze kompleks to problem z nim bo ciężki i nie fajnie wiec zawsze w biusonoszu
ja też w biustonoszu ale z innego powodu - lubię widzieć jednak w pusch up'ie, ze mam ten biustwiecie ile mnie kosztują staniki żeby dobrze to wyglądało? pół majątku.
według OM
nick nieaktualnyTasza wrote:ja też w biustonoszu ale z innego powodu - lubię widzieć jednak w pusch up'ie, ze mam ten biust
wiecie ile mnie kosztują staniki żeby dobrze to wyglądało? pół majątku.
ja kiedyś miałam małe, to chciałam duże, teraz mam duże, to tęsknie za małymi.. kuźwa nie dogodziszi mam duży problem z dobraniem stanika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 21:13
Tasza lubi tę wiadomość
-
Ink@ wrote:ja kiedyś miałam małe, to chciałam duże, teraz mam duże, to tęsknie za małymi.. kuźwa nie dogodzisz
i mam duży problem z dobraniem stanika
jedną z operacji, na którą wydałabym kasę w swoim przypadku gdybym nie miała, co robić z wypłatą to jednak powiększyłabym biust na pewno.Wojcinka lubi tę wiadomość
według OM
Ink@ wrote:ja kiedyś miałam małe, to chciałam duże, teraz mam duże, to tęsknie za małymi.. kuźwa nie dogodzisz
i mam duży problem z dobraniem stanika
Inka znajdź taki sklep gdzie Ci dobiorą - potem już sama dasz radę.według OM
.
Tasza lubi tę wiadomość
-
.
-
Tusia_87 wrote:Tez mam taki plan ale żeby zmniejszyć do rozmiaru pełnej D bądź E teraz mam J