Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 12:35
betka12, Ink@, Tusia_87, Monia1028, Bluebell1984, Viola999, Agnieszka93, Mamusia_Ksawusia, Paula24, nana266, stella_88, sheerah24, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Jestem
Dzisiaj ciąg dalszy zakupów z M Temperatura schodzi w dół, ale jak patrzyłam na wykresy skończone ciążą, to widziałam że inne kobitki miały podobnie Nie tracimy nadziei póki @ nie przyjdzie. Szyjka powoli schodzi w dół, zamknięta, dość twarda. Śluz kremowy, jakby lepki... ZobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 21:34
Wojcinka, Josephine lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Ania zawsze masz taka późną owulacje? Nie przejmuj sie ta temperatura, do @ jeszcze troche czasu zostało wszystko moze sie zdarzyć trzymam kciuki!
Tak, mam problem z długimi cyklami Jeśli się nie uda w tym cyklu (Tfu! Tfu!), od następnego zacznę pić zioła ojca sroki Może to coś da. Mam nadzieję że jednak będzie zielony finał Ja też trzymam kciuki! Widzę że u Ciebie ładnie temperatura idzie i w ogóle -
ania122 wrote:Dopiero pierwszy cykl i pierwsza ciąża A jak u Ciebie?
Porobiłam badania, stomatolog zaliczony, jestem gotowa 18-20 września będę testować, a teraz działamy z mężemSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
lilirose wrote:U nas też pierwszy cykl starań, ale o drugiego maluszka. Z pierwszym poszło łatwo, zaszłam za pierwszym podejściem. Ciekawe czy z drugim też tak będzie. Podobno nie ma reguły, organizm się zmienia.
Porobiłam badania, stomatolog zaliczony, jestem gotowa 18-20 września będę testować, a teraz działamy z mężem
Ooo a jaka różnica by była miedzy rodzeństwem jeśli można spytac?
Ja też już mam załatwione wszystko, a teraz czekam do 10 na test
Powodzenia !!! -
Kuchcinka wrote:Lilirose, my troche długo... 11 miesięcy starań juz za nami.
Ania, a konsultowalas te długie cykle z ginem? Znasz przyczynę?
Co do mojego wykresu no to jak na razie idzie mi ładnie w gore, ale nie chce sie na nic nastawiać bo na tym etapie to jeszcze niestety nic nie oznacza co ma byc to bedzie!
Tak, konsultowałam. Podobno „taka moja natura"... Dostalam Castagnus i znaczne go brać jeśli teraz się nie udalo.
Powodzenia kochana! Nie ma co się zniechcecac i poddawać :*
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:49
caroline29 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:A propos zmieniającego sie organizmu to taką sytację miała właśnie moja bratowa. Na pierwsze dziecko zdecydowali sie w maju 2014 i juz w czerwcu miała 2 kreski na teście , w marcu 2015 urodziła sie moja piękna bratanica. Od stycznia 2016 zaczęli starać się o drugie i do tej pory jeszcze im się nie udało bratowa poszła w końcu na badania i okazało sie, ze po ciąży ma hiperprolaktynemie. Teraz bierze leki od 2 miesięcy wiec pewnie lada moment dowiem sie ze znowu jest w ciąży znając życie zdąży zajść przede mną tak jak druga bratowa, która jest w 7mc
Wiec tak jak piszesz zdecydowanie warto sie zbadać przed staraniami bo szkoda potem czasu i stresów za każdym razem jak przychodzi @
Są jakieś objawy zbyt wysokiej prolaktyny?
Na pewno chce iść na beta i progesteron jak zobacze dwie kreski.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Cześć dziewczyny mogę dołączyć? Staram się z narzeczonym o dziecko. W czerwcu poroniłam w 7 tygodniu. Od lipca działamy znowu i narazie ni wychodzi. Dzisiaj mam pierwszy dzień cyklu i zakupiłam termometr, żeby mierzyć tempereaturę. Nigdy nei przypuszczałam, że będę musiała się "starać" o dziecko...
emidomi lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Hej Dzastina super ze do nas dołączysz ja też jestem nowa jakby nie patrzeć
Przykro z powodu poronienia ale nie trać nadziei
Jeżeli chodzi o starania właśnie to ta ciąża która była ciąża poza maciczna u mnie to zaszłam w pierwszym cyklu.
Tak samo moje dzieci również są z 1 cyklu starań teraz coś po tej ciąży pozamacicznej się pochrzanilo
Ten cykl w którym zaszałam w ciąże był 6 od kiedy się staramy. NIe tracę nadzieji, tylko kiedyś myślałam, że obejdzie się bez lekarzy, milionów badań, obserwacji cyklu, mierzenia temperatury, serduszkowania specjalnie wtedy, żeby trafić w dni płodne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 15:40