Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie Strach był oczywiście bezpodstawny, Pani doktor powiedziała, że bardzo ładna ciąża a oto moja duma!
Cudnie ruszał rączkami i nóżkami, nawet nie przypuszczałam, ze już będzie taki duży 2,4 cm ale wychodzi, że ciąża starsza dzisiaj o dwa dni Mąż się śmieje, że małego na wczasach podtuczyłam i teraz taki duży
Caroline - wakacje bardzo udane, dziękuję :*lilirose, Lisa85 lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Martynka1234 wrote:Dziewczyny, widze, ze same chlopaki sie szykuja ja jeszcze dluuugo zanim poznam plec. Jak ida starania? Ktora na dniach testuje?
W ogole pamietam, jak jeszcze niedawno tyle osob robilo testy, a teraz cos ucichlo albo moze tyle zaciazonych, ze mam takie wrazenie w kazdym badz razie trzymam za wszystkich kciuki i czekam na reszte ciezarowekSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Różowy_Kordonek wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie Strach był oczywiście bezpodstawny, Pani doktor powiedziała, że bardzo ładna ciąża a oto moja duma!
Cudnie ruszał rączkami i nóżkami, nawet nie przypuszczałam, ze już będzie taki duży 2,4 cm ale wychodzi, że ciąża starsza dzisiaj o dwa dni Mąż się śmieje, że małego na wczasach podtuczyłam i teraz taki duży
Caroline - wakacje bardzo udane, dziękuję :*Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Różowy Kordonek, piękne zdjęcia jeszcze raz gratulacje
-
Chyba tylko ja nie wiem jak zrobic taki suwaczek :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 20:30