Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Można?
Ja na ovufriend już od dłuższego czasu tzn. gdzieś od kwietnia. W marcu miałam zabieg. Serduszko przestało bić Od tamtej pory się staramy. Ten cykl to ostatni w którym możemy sobie pozwolić, bo w listopadzie kończy mi się umowa i nie będzie przedłużona.
Jeśli chodzi o seksik, to u nas akurat ja wolałabym go rozłożyć na cały cykl i kochać się co dwa dni. Niestety mój mąż widzi temat inaczej i od 11dc mam maraton. Może wynika to z tego, że jest ode mnie sporo starszy, ma już 45 lat i dla niego czas na ojcostwo nie jest łaskawy. U nas tak się złożyło w styczniu, że dzidzie mieliśmy z 1 seksiku w 14dc przy cyklach 27 dni, bo wiecznie ktoś z nas miał focha -
Kuchcinka wrote:Nana tak czy owak wszystko bedzie dobrze jeszcze sie zdziwisz i ten cykl zakończy sie dwiema kreskami na teście ja Ci akurat nie będę mówiła żebyś wyluzowała bo to takie głupie gadanie kiedy bardzo chce sie mieć dziecko, ale głowa do góry! nie w tym cyklu to w następnym :*
-
caroline29 wrote:Dziewczyny akurat wczoraj nawet lyczka piwa nie wypilam ! U mnie jest 24dc czyli 8dpo jak dobrze liczę bo skok temp z 36.4 na 36.8 byl w środę czyli 24 . 08 .
Olciaaa aby tak bylo. My na to nic nie poradzimy ze lubimy sie nakrecac mimo tego ze nie chcialybysmy sobie wmawiać np.objawow cóż taki nasz urok.
Ej ???? A w ogóle ktos tu niebawem będzie testowal???
Nana a nie mówiłam ze słodkie będzie powitanie na zgodę -
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Dziewczyny to i ja sie czymś podzielę, przed chwila zauważyłam bardzo bardzo lekka czerwona smugę na bieliźnie, to jest mój 21dc więc mam OGROMNĄ nadzieje ze to krwawienie implementacyjne. Kurde nie chce sobie nic wkręcać, ale wiem co widziałam. Ten cykl ogólnie mam pod hasłem krwawień. Miałam pierwszy raz w życiu krwawienie owulacyjne a teraz to. Konsultowałam sie z moja ginekolog i twierdzi ze żadnej infekcji nie mam wiec trzymajcie kciuki! Czuje tez lekkie kłócie jak na @ ale nie chce sie niczego wiecej dopatrywać i robić sobie nadziei
-
nick nieaktualnyJak tak mowicie kochane to jeszcze zaczekam !
Mam pewne zmartwienie wlasnie gotowalam grochowke i probowalam jej , troche zjadlam pare lyzek i teraz zauwazylam ze z grochu wyszly normalnie robale biale i sa ugotowane !! Groch byl swiezy ze sklepu to jest najlepsze..
Wyrzucilam ją szybko poszlam zwymiotowac ale nie za duzo mi sie udalo.
Kurczę czy mam powody do zmartwien ? Cos mi moze byc ?
-
Monia1028 wrote:Jak tak mowicie kochane to jeszcze zaczekam !
Mam pewne zmartwienie wlasnie gotowalam grochowke i probowalam jej , troche zjadlam pare lyzek i teraz zauwazylam ze z grochu wyszly normalnie robale biale i sa ugotowane !! Groch byl swiezy ze sklepu to jest najlepsze..
Wyrzucilam ją szybko poszlam zwymiotowac ale nie za duzo mi sie udalo.
Kurczę czy mam powody do zmartwien ? Cos mi moze byc ?
Mysle ze nic Ci nie będzie. Natomiast zapewne bardzo nieprzyjemna sprawa:( współczuje ;(
-
Dziewczyny trzymam mocno kciuki zeby Wam sie udalo naprawde to sama radosc slyszec o II kreseczkach fajnie macie ze macie tyle sluzu ja co prawda teraz zauwazylam u siebie w dni plodne ale nie jest go duzo a pozniej nie mam nic. Dzis ide do nowego gina zobaczymy co powie.Caroline a Ty badania juz robilas ?
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-