Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie w ciąży totalnie od kawy odrzuciło a w życiu bym w to nie uwierzyła Kiedyś zrobiłam sobie kawy tak na dnie i dolałam mlekiem żeby mieć taką lekka i zmrożoną i musiałam połowę wylać do zlewu i znowu dolać mlekiem a i tak jej całej nie wypiłam. Też upodobałam sobie kakao
Co do śluzu, kiedy jest rozciągliwy i przezroczysty to znaczy, że masz dni płodne i lada dzień nastąpi owulacja. Ta ma miejsce w ostatnim dniu "płodnego śluzu" czyli kiedy już zaczyna stopniowo zanikać My przytulaliśmy się w typowo płodnym okresie, kiedy śluzu miałam dużo, czyli wypadałoby dzień przed owulacją i to wystarczyło Ten śluz ma za zadanie "przechować" plemniki do momentu owulacjiNajbliższa wizyta 15.03
-
Kate to wstaw na kafe czekamy z niecierpliwością. To mysi byc mega wzruszenie. Oh jak dobrze ze wszystko w porzadku:)
Nana to może zrób tez dzis po 18:) u mnie temp od @ do ovu to 36.4 , 36.3 a jak jest skok 36.8 36.9 tzn ze ovulacja się odbyła.
Kordonek moja kol jest w 12 tyg i tez juz dawno odrzucili od kawy a bardzo ja lubila. Mi narazie smakuje hehe choc mam nafzieje ze niebawem przestanie smakować.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
caroline29 wrote:Kate to wstaw na kafe czekamy z niecierpliwością. To mysi byc mega wzruszenie. Oh jak dobrze ze wszystko w porzadku:)
Nana to może zrób tez dzis po 18:) u mnie temp od @ do ovu to 36.4 , 36.3 a jak jest skok 36.8 36.9 tzn ze ovulacja się odbyła.
Kordonek moja kol jest w 12 tyg i tez juz dawno odrzucili od kawy a bardzo ja lubila. Mi narazie smakuje hehe choc mam nafzieje ze niebawem przestanie smakować. -
Bluebell1984 wrote:Caroline - To chyba Ty jestes najbliżej testowania z nas wszystkich? trzymam kciuki!!!
Mój mąż dzisiaj wraca do domu, więc będziemy działać będę chyba miała wczesniej owulację w tym cyklu, bo jak byłam u gina w 8 dc, to już w lewym jajniku widać było duży pęcherzyk - mówił nawet że za duży jak na ten dzień, ale to może oznaczać, że się poprzesuwało trochę.
Nie wiecie w którym dniu cyklu te pęcherzyki zaczynają dojrzewać i rosnąć? Bo jeśli poprzedni cykl miałam 2 dni dłuższy niż moja statystyczna średnia, to czy drugi jajnik mógł już zaskoczyć z pęcherzykiem jeszcze w trakcie poprzedniego cyklu? Jak myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 12:55
-
KateA92 wrote:No dopiero dziś do mnie to dotarło, jakie ja cudo mam w brzuchu. Ryczałam jakby coś się stało... mąż do mnie "przecież wszystko jest w porządku. Czemu tak płaczesz? Nie placz bo i ja zaczne" a ja nie mogłam się uspokoić babki w recepcji to banie ze mnie pewnie miały hehe
-
Mi smak do kawy dopisywał na początku ciąży ale dosłownie przez pierwsze dwa tygodnie, później z dnia na dzień przestałam pić.
Kate - jaka piękna ta Twoja dzidzia! Nie dziwię się Twojemu wzruszeniu, ja rozpływałam się na widok małych rączek i nóżek a co dopiero zobaczyć takiego małego człowieczka. Fajnie, że połówkowe masz już za sobą, najważniejsze badanie i wiesz, że wszystko jest okNajbliższa wizyta 15.03