Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nana266 wrote:Czyli temp po owu wzrośnie do ok 37? To jeśli tak, to jeszcze nie było Mam nadzieję, że nie cykl bezowulacyjny.
x
dziś przeczytałam, ze po badaniu hsg lekarze są podzieleni i niektórzy zalecają odpuszczenie cyklu bo jajeczko jest napromieniowane. Mi żaden lekarz nie mówił by sie wstrzymywać . Niepotrzebnie to przeczytałam
-
olciaa wrote:mi skacze znacznie możesz kliknąc na moj poprzedni cykl tam widać jak bardzo.
x
dziś przeczytałam, ze po badaniu hsg lekarze są podzieleni i niektórzy zalecają odpuszczenie cyklu bo jajeczko jest napromieniowane. Mi żaden lekarz nie mówił by sie wstrzymywać . Niepotrzebnie to przeczytałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny:)nie wiem, czy moj post pisany z telefonu sie nie dodał,czy też nie moge go znalesc:)chce do Was dołączyć:)mamy coreczke Majule:)a teraz chcemy rodzenstwo..narazie problem w tym ze mam b.dlugie cykle..czekam na @ tym razem z utesknieniem by zaczać starania:)trzymam za reszte kciuki:*
-
Bluebell nie nastawiam się na testowanie:) owocnego powitania z mezem
Olciaaa ach nie mogę się przyzwyczaić ze to ty malla z kafe tez tak mam ze naczytam się w necie a potem pamięta ale same negatywne artykuly. Czasem tez mysle ze niepotrzebnie to czytałam. Nie martw się jesli lekarz wyraził zgodę to wie co mówi a u ciebie juz po obu który dc?
Ona a u ciebie w końcu te testy pokazaly owu?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Ja już po wizycie Pan doktor bardzo młody ale mówił rozsądnie. Kazał mi odstawić wszystkie leki oprócz witaminy D. Tzn euthyrox ponieważ powiedział ze moje tsh i tarczyca są w normie a teraz tsh jest poniżej normy wiec mój organizm mocno reaguje na ten lęk. Powiedział ze róŻNE są opinie na temat tego czy przyczynia się do zwiększenia płodności podobnie dostinex bo moja prolaktyna już jest ok wiec nie ma sensu brać dalej tak samo jak glucophage. Nie wiem w sumie co myśleć ale zrobił mi usg i pokazał ciałko żółte powiedział ze owu napewno była. Moje endometrium wynosi 10,7 i powiedział ze dobre a poprzednia gin mówiła ze słabe. Mam zrobic rezerwę jajników a maz powtórzyć badanie nasienia. Nie wiem zaufam mu zobaczymy co powie dalej i tak nie mam już nic do stracenia bo ciazy nie ma chyba ze teraz się coś wykluje he
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ja w pracy co u mnie jest zadkoscia ze w sobotę się pracuje jutro poodpoczywam.
Malla zmień moze termometr.
Jak pokazuje ci taka temp to czula bys się jakas oslabiona.
Kuchcinka a który dc u ciebie?
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Ewelina a dlugo bierzesz te proszki? A wit D na co jest?
Moze warto mu zaufać. Faktycznie moze się wszystko unormowalo i organizm nie potrzebuje tych leków a mogą cos utrudniać. Młody to wizyta chociaż przyjemna heheStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualnycaroline29 - nie robię tych testów już
Gdzieś za tydzień @ powinna się ukazać, dzisiaj u mnie 24dc, jak teraz nie wyjdzie nic, to stanowczo przestaję planować, wyliczać, tylko się wyluzuję, mój będzie miał od 19 września urlop 2 tygodnie, to może przez ten czas porobi badania, a w sumie to jakie może wykonać, żeby sprawdzić, czy wszystko jest w porządku? coś z nasieniem? bo ja nie wiem;) a wydać u mnie ten suwaczek? jak go ustawić?