Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
onaa123 wrote:caroline29 - nie robię tych testów już
Gdzieś za tydzień @ powinna się ukazać, dzisiaj u mnie 24dc, jak teraz nie wyjdzie nic, to stanowczo przestaję planować, wyliczać, tylko się wyluzuję, mój będzie miał od 19 września urlop 2 tygodnie, to może przez ten czas porobi badania, a w sumie to jakie może wykonać, żeby sprawdzić, czy wszystko jest w porządku? coś z nasieniem? bo ja nie wiem;) a wydać u mnie ten suwaczek? jak go ustawić? -
nick nieaktualny
-
Caroline leki brałam od marca tego roku ale żadnej różnicy nie widziałam witaminą D taka S kapsułkach z olejem lnianym i to mówił ze moge brać. Zaufam mu z co tam przecież po lekach i tak nie zaszlam więc może teraz się uda. Maz musi powtórzyć badania ale wstępnie są ok a ha zrobic badanie krwi na rezerwę jajników. Wczoraj miałam usg i widać było ciałko żółte po owulacji i teraz czekam na @ albo hej brak he he oj znowu ten czas czekania. A Ty Caroline kiedy testujesz ? Kuchcinka trzymam kciuki za wielki pozytyw
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny jednak was tu odszukanie bo kafe już wcale postów nie dodaje . Nie dostałam jeszcze @ zamiast tego pojawili się morze śluzu. Tempa wysoka . Czuję się jak na okres w sumie bardzo chce mi się pić aż usta popękane. Jutro jak nie przyjdzie znów test
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, i ja sie melduje z Kafe dzisiaj 17dc, w tym cyklu zupełny luz, nie robiłam testów, nic nie sprawdzałam, poszliśmy totalnie na żywioł na urlopie. Za to starania były codziennie, tak nam wolne służy :p
Toska trzymam kciuki, objawy sa obiecujące i za Ciebie Caroline, należy Ci sie nagroda za ten poprzedni cykl :p
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualnyHej
Toska koniecznie napisz jak wyszedl tedt, serdecznie trzymam kciuki.
Ja jestem rowny tydzien przed miesiaczka, dzis pojawil sie śluz ale nie w jakiejs duzej ilości narazie.
Caroline ty tez testujesz, kiedy ?
Lili91_ witamy
Kuchcinka, a kiedy robiłaś test ktory potwierdzil ciaze ? W ktorym dniu cyklu?
Kurcze tak czekam i czekam straszne to jest, nastawilam sie bardzo ale przy moich problemach (leczenia endometriozy itp juz we wczesniejszych latach) moze byc ciężko
Pozdrawiam was wszystkie i bede tu częściej zagladac :-* -
nick nieaktualnyCaroline tak mierzył temperaturę rano jak codzień i było ponad 37. Jutro rano jak zmierze i nie spadnie to zrobię test. A śluz dzisiaj w dniu @ się pojawił tak że aż wkładkę muszę nosić i szyjka wysoko a rozpylchniona tylko nigdy nie mogę stwierdzić czy otwarta czy zamknieta gdy dotyka czuje jakąś kuleczke na środku wypukla. Jutro rano się odezwę ale nie robię sobie nadzień bo ovu spóźniona 4 dni to i @ może się spóźnić