Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
KateA92 wrote:Toska gratuluję ! strasznie się cieszy, gdy którejś się tu w końcu udaje
Nana poczekaj jeszcze cierpliwie może jutro albo pojutrże temp skoczy mi skoczyła dopiero w 23dc i się udało
Ana mnie się wydaje, że Ty owulke miałaś w 22dc także podobnie jak ja robiłaś juz test ? kiedy zamierzasz ?? Temp trochę Ci się waha ale według mnie można bez problemu zauważyć ta druga fazę także jest ok
Uważasz że mogło się udać? Test robię 10:)
A Ty? -
olciaa wrote:Znacznie zmieniła sie godzina pomiaru w związku z czym interpretacja może byc przekłamana. Jak zwykle masz długie cykle? Czy to nie czas na testowanie?
Zwykle 36-39 dni Test robię jw 10 wrześniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 11:31
-
toska_88 wrote:Kuchcinka cykle mam 29 dniowe z tym że w tym miesiącu owulacja pojawiła się dopiero 18 dc czyli 4 dni później a test z dzisiaj to 30 dc a 12 po owulacji
Dzięki za odp ja chce zeby był juz wtorek i wtedy tez zamierzam testować -
nick nieaktualny
-
Olcia zwykle 31-35 dni pamiętam kiedys zawsze w dzien wyplaty dostawalam @ wiec w miare regularnie teraz mi się cos rozregulowalo . Ania 122 powinnaś brac tabletki na wyregulowanie cykli ja biorę luteine z tym ze dzien po ivu zaczelam brac . W tamtym mies wzięłam 6 tabletek no tyle miałam i widac ze cykl będzie krótszy bo ovu wystąpił 17dc a ostatni mój cykl trwal 48 dni .Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Dziewczyny co powiecie na odświeżenie i uaktualnienie naszej tabelki z Kafe?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeeej, to ile już tu zaszło dziewczyn w ciąże w ciągu pół roku? niedługo się wszyscy będą zaliczać do przyszłych mamusiek! ciekawa jestem jak z tym dupkiem, czy mi się wyreguluje, czy coś pomoże i po jakim czasie, hmm... dzisiaj ostatni dzień biorę, a później znowu od 16dc-25dc i ten ovarin, ciekawe czy mi to pomoże wogóle, brała któraś z Was takie coś?
-
nick nieaktualny
-
ania122 wrote:I to cos daje? Bo tez się zastanawialam nad tym i nie wiem...
Tak olej z wiesiołka poprawia śluz. Różnice widać według artykułów po ok 3 miesiącach stosowania. Łyka sie go od miesiączki do owulacji. Powinno sie go brać ok 2000 do 3000 mg dziennie, by przyniósł efekty.
Brałam go przez cały poprzedni cykl (ponieważ sie zabezpieczaliśmy w związku z przebyta choroba) oraz do owulacji w tym cyklu. U mnie widać znaczna poprawę, 1 000 000 razy więcej śluzu płodnego. Siemię lniane tez starałam sie pic. W dni płodne piłam tez bardzo dużo wody. Nie wiem co podziałało, ale ważne ze cos pomogło;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 16:42