Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie ze ucielo mi wczoraj post. Dopiero dzis zobaczyłam !!!! Dziewczyny nie wiem czy będę testować chyba czekam cierpliwie do @ . Dzis biorę ostatnia labl luteiny i nie wiem czy jak bym byla w ciąży to nic się nie stanie jak tak nagle ja odstawie.
Kuchcinka nie wiem jak luteina działa na zahamowanie @ najlepiej jak byś zaczela ja brać gdy ciaza będzie choćby tedtem potwierdzona. Kiedy powinnaś dostać @ ?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toska gratulacje! Bardzo się cieszę! to świetna wiadomość a jakiej firmy zrobiłaś pierwszy test?
Dziewczyny, mam do Was ogromna prośbę, moglybyscie spojrzeć na mój wykres? Mam problem z temperaturą, strasznie się waha, poza tym rozpoczelam prace i rozregulowala mi się godzina pomiaru poza tym cos mi chyba szwankuje termometr. Jakbyscie mogły spojrzeć bylabym bardzo wdzięczna -
nick nieaktualny
-
Toska w którym dc robiłaś test? I jak długie zazwyczaj masz cykle?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania122 wrote:Toska gratulacje! Bardzo się cieszę! to świetna wiadomość a jakiej firmy zrobiłaś pierwszy test?
Dziewczyny, mam do Was ogromna prośbę, moglybyscie spojrzeć na mój wykres? Mam problem z temperaturą, strasznie się waha, poza tym rozpoczelam prace i rozregulowala mi się godzina pomiaru poza tym cos mi chyba szwankuje termometr. Jakbyscie mogły spojrzeć bylabym bardzo wdzięczna
Znacznie zmieniła sie godzina pomiaru w związku z czym interpretacja może byc przekłamana. Jak zwykle masz długie cykle? Czy to nie czas na testowanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 11:09
-
nick nieaktualny
Na betę nie idę. W pierwszej coazy również potwierdzilam ciążę testem i po miesiącu wizyta u lekarza i teraz również tak zrobię powtórzę test za 2 dni i umówię się do gina. Nie widzę sensu wydawać 70 zł na 2 bety skoro test za 2 dni również pokaże wzrost hcg jeśli krecha będzie mocniejsza. Nie wierzę w to do końca bo oprócz temperatury i tego śluzu żadnych objawow nawet piersi nie bolą. Ale bardzo przyjemnie zbierać od was te gratulacje i słowa otuchy dziękuję i wam życzę tych samych emocji