X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko a partner w delegacji!!!
Odpowiedz

Starania o dziecko a partner w delegacji!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2013, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy był już był założony taki temat ale zapraszam starające się kobitki co ich partnerzy pracują w delegacji i bywają w domu co weekend lub są nie obecni dłuższy czas !!!

• Makak Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, mój mąż co najmniej tydzień w miesiącu jest w rozjazdach. Na początku było ciężko, ale w końcu postawiłam na swoim. Ogłosiłam kiedy są dni płodne i ustanowiłam absolutny zakaz wyjazdów w tym czasie. Na razie się udaje, ale dochodzi też drugi problem - po takim wyjeździe mój mąż jest mocno zestresowany i zmęczony, więc nie zawsze ma ochotę się starać. Na to już nic nie poradzę, a seks z przymusu.... no jakoś tego nie widzę.

20110812580114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makak wrote:
    Aga, mój mąż co najmniej tydzień w miesiącu jest w rozjazdach. Na początku było ciężko, ale w końcu postawiłam na swoim. Ogłosiłam kiedy są dni płodne i ustanowiłam absolutny zakaz wyjazdów w tym czasie. Na razie się udaje, ale dochodzi też drugi problem - po takim wyjeździe mój mąż jest mocno zestresowany i zmęczony, więc nie zawsze ma ochotę się starać. Na to już nic nie poradzę, a seks z przymusu.... no jakoś tego nie widzę.
    hehe ja mam podobnie, mąz pracuje za granicą, jest w polsce przez 2 tyg potem na 1,5 msc wraca do pracy, teraz ma przykazane że na dni płodne ma być w domu, wraca za tydzie , zobaczymy zobaczymy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ