Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o pierwszą ciążę
Odpowiedz

Starania o pierwszą ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ans16 Znajoma

Wysłany: 7 listopada, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Jestem tutaj nowa i szukam słowa wsparcia
    Cykle mam 30-32 dniowe
    3 cykl staramy się mężem o dziecko
    W tym cyklu jestem jakoś strasznie spokojna a mianowicie
    6 dni przed miesiaczka, ktora powinna być 11.11 dostałam różowego plamienia dosłownie kilka kropelek przez 2 dni
    Dziś tj 4 dni przed okresem plamienie ustało
    Podbrzusze nie boli mnie tak jak zwykle a złapie mnie delikatny skurcz parę sekund i puszcza może 2-3 razy dziennie
    Robiłam test 6 dni przed okresem o czulosci 25 wyszedł negatywny
    Dziś po pracy czyli 4 dni przed okresem koło 16 zrobila test o czulosci 10 negatywny

Czy jest jakaś nadzieja ?
    Plamienie jasnorozowe nie z kazda wizytą w toalecie było 2 dni i ustało
    Czy jest szansa na ciaze czy już wszystko stracone ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ