X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o pierwszą ciążę
Odpowiedz

Starania o pierwszą ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ans16 Koleżanka

Wysłany: 7 listopada 2024, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Jestem tutaj nowa i szukam słowa wsparcia
    Cykle mam 30-32 dniowe
    3 cykl staramy się mężem o dziecko
    W tym cyklu jestem jakoś strasznie spokojna a mianowicie
    6 dni przed miesiaczka, ktora powinna być 11.11 dostałam różowego plamienia dosłownie kilka kropelek przez 2 dni
    Dziś tj 4 dni przed okresem plamienie ustało
    Podbrzusze nie boli mnie tak jak zwykle a złapie mnie delikatny skurcz parę sekund i puszcza może 2-3 razy dziennie
    Robiłam test 6 dni przed okresem o czulosci 25 wyszedł negatywny
    Dziś po pracy czyli 4 dni przed okresem koło 16 zrobila test o czulosci 10 negatywny

Czy jest jakaś nadzieja ?
    Plamienie jasnorozowe nie z kazda wizytą w toalecie było 2 dni i ustało
    Czy jest szansa na ciaze czy już wszystko stracone ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ