Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania po cc- kiedy zacząć?
Odpowiedz

Starania po cc- kiedy zacząć?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, moze ten wątek już był (na pewno trochę ten temat przewija sie w innych wątkach), ale chciałam go zebrać w jeden, bo interesuje mnie ten temat.

Sama miałam ciecie 6 mcy temu i chciałabym mieć kolejne dziecko, zastanawiam sie kiedy mogę zacząć sie starać. Czy są tu dziewczyny, które niedawno miały ciecie i już sie starają albo zaszły w ciąże? Co na to Wasi lekarze, etc? Z góry dzięki za wszystkie odp

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musisz porozmawiac ze swoim leakrzem, zaleznie od przypadku najbezpieczniej jest zajsc w odstepie 1-2lat ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, rozmawiałam z lekarzem i pow., ze optymalnie 12 mcy, ale wcześniej to tez nie tragedia. Właśnie dlatego chciałam poznać opinie dziewczyn, bo zdania są bardzo rozne

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Summerka, tu chyba tylko my tak się spieszymy po cc z kolejnym dzieckiem ;)

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze 1 nie mam, ale u mnie chyba tez bedzie grane cc wiec temat mnie interesuje ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Widzisz Summerka, tu chyba tylko my tak się spieszymy po cc z kolejnym dzieckiem ;)

Chyba tak...;( głupie jesteśmy, czy co;) hyhy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 14:22

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ