X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania w Holandii
Odpowiedz

Starania w Holandii

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kolbusia Koleżanka

Wysłany: 10 września 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jestem ciekawa czy jest ktoś tu co stara się o dziecko w Holandii. Ja z reguły na wizyty do ginekologa to jezdziłam do Polski. Ale ze z mężem tu mieszkamy nie mamy czasu zeby tak co chwile jezdzic do Polski. Nie jestem obeznana zbytnio od czego tu zaczać może ktoś coś...podpowie.

suwaczek_N18yMDEzLTA4LTMxXzIwMTQtMTEtMTg=.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, widze ze post jest juz troche stary ale podbijam temat. Mieszkam w Holandii i mam doswiadczenie w temacie starania sie o dziecko w tym kraju:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ