SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starania z przeszkodami
Odpowiedz

starania z przeszkodami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • xo1995 Nowa

Wysłany: 2 sierpnia 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ,od listopada 2017 zaczeliśmy się starać o dziecko ,po 5 latach odstawiłam tabletki anty i zaczeły sie problemy. Plamienia na 10 dni przed miesiączką.Od stycznia spaceruje po ginekologach.W lipcu wykonałam badania hor monalne i wyszło że poziom LH jest za wysoki 7.78 norma do 6.17 i za wysoka prolaktyna 51 norma do 23. Otrzymałam bromergon i luteine od 16 dnia pod język.Boje się ,że nie uda mi się zajść w ciąże ,jestem już strasznie tym zmęczona .Podzielcie się swoim doświadczeniem

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej xo1995,
    tutaj praktycznie każda dziewczyna ma jakieś doświadczenia.
    Najlepiej jak dołączysz do wątku, który już istnieje i tam pogadasz z dziewczynami :)
    Np. Starając się o pierwsze dziecko itp.

edit. może potrzebujesz np. zmiany lekarza?
    Jakie badania robiłaś? Wymień wszystkie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 09:26

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ