WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starania z przeszkodami
Odpowiedz

starania z przeszkodami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • xo1995 Nowa

Wysłany: 2 sierpnia 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ,od listopada 2017 zaczeliśmy się starać o dziecko ,po 5 latach odstawiłam tabletki anty i zaczeły sie problemy. Plamienia na 10 dni przed miesiączką.Od stycznia spaceruje po ginekologach.W lipcu wykonałam badania hor monalne i wyszło że poziom LH jest za wysoki 7.78 norma do 6.17 i za wysoka prolaktyna 51 norma do 23. Otrzymałam bromergon i luteine od 16 dnia pod język.Boje się ,że nie uda mi się zajść w ciąże ,jestem już strasznie tym zmęczona .Podzielcie się swoim doświadczeniem

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej xo1995,
    tutaj praktycznie każda dziewczyna ma jakieś doświadczenia.
    Najlepiej jak dołączysz do wątku, który już istnieje i tam pogadasz z dziewczynami :)
    Np. Starając się o pierwsze dziecko itp.

edit. może potrzebujesz np. zmiany lekarza?
    Jakie badania robiłaś? Wymień wszystkie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 09:26

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ