X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne staranie o ciążę po antykoncepcji
Odpowiedz

staranie o ciążę po antykoncepcji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • xvmajka Nowa

Wysłany: 16 sierpnia, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 6 latach odrzuciłam tabletki antykoncepcyjne. Staramy się z narzeczonym o dziecko, ostatnią miesięczke miałam 1 sierpnia, po ok półtora tygodnia po miałam lekkie plamienie brązowo-jasnoróżowe. Współżyjemy codziennie lub co dwa dni, mamy aktywny tryb. Teraz powinnam mieć owulację, natomiast testy owulacyjne robione codziennie wieczorem nie wychodzą pozytywnie. Towarzyszy mi ból jajników inny niż na okres, mdłości i ból kręgosłupa, wrażliwość na zapachy. Kiedy najlepiej zrobić test? Myślicie, że jest szansa na ciążę czy to kwestia psychiki te objawy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ