Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne staranie o ciążę po antykoncepcji
Odpowiedz

staranie o ciążę po antykoncepcji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • xvmajka Nowa

Wysłany: 16 sierpnia 2025, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 6 latach odrzuciłam tabletki antykoncepcyjne. Staramy się z narzeczonym o dziecko, ostatnią miesięczke miałam 1 sierpnia, po ok półtora tygodnia po miałam lekkie plamienie brązowo-jasnoróżowe. Współżyjemy codziennie lub co dwa dni, mamy aktywny tryb. Teraz powinnam mieć owulację, natomiast testy owulacyjne robione codziennie wieczorem nie wychodzą pozytywnie. Towarzyszy mi ból jajników inny niż na okres, mdłości i ból kręgosłupa, wrażliwość na zapachy. Kiedy najlepiej zrobić test? Myślicie, że jest szansa na ciążę czy to kwestia psychiki te objawy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ