X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staranie po poronieniu🌈
Odpowiedz

Staranie po poronieniu🌈

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annna96 Nowa

Wysłany: 14 stycznia, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Potrzebuje trochę świeżej energii i optymizmu. Poroniłam w 7tc, miałam łyżeczkowanie. Po 4tyg przyszła @, za to owulacja raczej się nie pojawiła. Jak to u was wyglądało? Czy owulacja wróciła dosyć szybko?
    I do dziewczyn, którym udało się zajść w ciążę po poronieniu, ile cykli minęło?

• Dziewiarka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annna96 wrote:
    Cześć dziewczyny! Potrzebuje trochę świeżej energii i optymizmu. Poroniłam w 7tc, miałam łyżeczkowanie. Po 4tyg przyszła @, za to owulacja raczej się nie pojawiła. Jak to u was wyglądało? Czy owulacja wróciła dosyć szybko?
    I do dziewczyn, którym udało się zajść w ciążę po poronieniu, ile cykli minęło?

Owulację miałam na pewno w 2 cyklu po poronieniu. W 1 być może, ale miałam beznadziejne testy lh. Zaszłam w ciążę w 4 cs po stracie.

'94 AMH 0,29, MTHFR A1298 heterozygota PAI-1 4G/5G heterozygota, kariotypy ok
    18.02 ⏸️ naturalnie
    27.03 poronienie zatrzymane 💔
    👼 Miłosz trisomia 22
    Sierpień ciąża biochemiczna 💔
    11.09 IVF MZ
    26.09 ET 4BB nieudany 💔
    11.10 start drugiej stymulacji
    26.10 mamy 1 zarodek 4AB transfer odroczony
    Euthyrox 75, Acard 150
    1.12 ⏸️ naturalny cud
    2.12 10 dpo beta 15,55 prog 23,44 🥹
    4.12 12 dpo beta 67,89 prog 28,27 🥹
    6.12 14 dpo beta 200,03 🥹
    10.12 18 dpo beta 1202,29 prog 37,74 🥹
    23.12 USG jest ❤️ CRL 4,5 mm
    13.01 USG ❤️ 167bpm CRL 26,34 mm
    21.01 USG ❤️ 171bpm CRL 36 mm plus pobranie Nifty Pro
    28.01 Wyniki Nifty Pro- ryzyka niskie, czekamy na Córeczkę 🥹❤️
    6.02 I prenatalne ❤️ 7,2 cm Cudu 🥰
    17.02 9,5 cm Bobasa 💖
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ