X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne staranka i ciąża z jednym jajowodem
Odpowiedz

staranka i ciąża z jednym jajowodem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ten temat stworzyłam z myślą o tych z Was które z różnych powodów mają tylko jeden jajowód, starają się o dzidzię lub już są w ciąży :) podzielcie się swoimi historiami i spostrzeżeniami :) Ja miałam usunięty jajowód w październku 2014 z powodu dużego wodniaka. Wcześniej starałam się 4 lata i nic, teraz z nadzieją patrzę w przyszłość.. :) pozdrawiam!

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staralam sie 3 lata w pazdzierniku ciąża pozamaciczna i guz jajnika, usunięty jajowod i jajnik a od poniedziałku wiem ze sie udalo ;)

Aleksia85, Lena87, Yousee lubią tę wiadomość

• Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Staralam sie 3 lata w pazdzierniku ciąża pozamaciczna i guz jajnika, usunięty jajowod i jajnik a od poniedziałku wiem ze sie udalo ;)

pocieszyłas mnie bardzo zwłaszcza że miałas jeszcze trudniej bo jeden jajniczek.. gratuluję :)

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ