WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne staranka i ciąża z jednym jajowodem
Odpowiedz

staranka i ciąża z jednym jajowodem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ten temat stworzyłam z myślą o tych z Was które z różnych powodów mają tylko jeden jajowód, starają się o dzidzię lub już są w ciąży :) podzielcie się swoimi historiami i spostrzeżeniami :) Ja miałam usunięty jajowód w październku 2014 z powodu dużego wodniaka. Wcześniej starałam się 4 lata i nic, teraz z nadzieją patrzę w przyszłość.. :) pozdrawiam!

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staralam sie 3 lata w pazdzierniku ciąża pozamaciczna i guz jajnika, usunięty jajowod i jajnik a od poniedziałku wiem ze sie udalo ;)

Aleksia85, Lena87, Yousee lubią tę wiadomość

• Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Staralam sie 3 lata w pazdzierniku ciąża pozamaciczna i guz jajnika, usunięty jajowod i jajnik a od poniedziałku wiem ze sie udalo ;)

pocieszyłas mnie bardzo zwłaszcza że miałas jeszcze trudniej bo jeden jajniczek.. gratuluję :)

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ