Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Stres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Luiza Nowa

Wysłany: 16 marca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obliczyłam z kalendarza owulacyjnego, że dziś jest mój dzień płodny, staram się o 1 dziecko o bardzo często o tym myślę - podczas stosunku, właściwie cały czas. Czy to przeszkadza w zajściu w ciążę ? Pozdrawiam

• Evik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mężem kochaliśmy się bo dni płodne nie przegapialiśmy nic, czasem w ogole mi sie nie chcialo i nie czulam przyjemnosci i zaszłam:)

Anutka lubi tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luiza ciagle myslenie o tym czy zajde czy nie w tej chwili czy w innej jest bardzo stresujace i to nie sprzyja na dluzsza mete ani serduszkowaniu ani zachodzeniu w ciaze niestety...wiem cos o tym i ja tez staram sie o pierwsze dziecko juz prawie 2 lata...frustrujace to wszystko...na poczatku wspolzylismy bez zabezpiecenia z nastawiemniem co ma byc to bedzie jednak jakiej 7 msc temu postanowilismy starac sie mocniej...niestety narazie bezowocnie..no nic staramy sie dalej teraz czekamy na wyniki badan przynajmniej bedziemy wiedzieli na czym stoimy:D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ