STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl wiem , ze to pytanie do Dea ale Ja z mojego punktu widzenia bym brała wieczorem , Ja jak bralam clo to miałam zawroty głowy taka zdezorientowana byłam po nim wiec na noc lekarz radził brać bo przespisz te objawy nie chciane co u 80% osób wyjdą i tak
-
Nie faszeruj się kochana lekami , pij siemię lniane i jedź orzechy plus pij lampeczke wina czerwonego do owulacji codziennie wieczorem np. Ja miałam endometrium 13 , było duże:)
A stosowalam tylko właśnie to co napisalam bo moja lekarka mi podpowiedziala -
Migdały mam to je na początku zjem a ile tych orzechów? Pół paczki, cala? Parę wystarczy?
P.s u nas zmiany na całego, pokój pomalowany, nowe łóżko, nowa lampa, dywan, zasłony nawet obraz kupiliśmy :p. Niedługo mebelki i telewizor tata ma nam kupić na święta tzn jako prezent na święta. To może i dziecko teraz będzie? Jeszcze nas czeka remont łazienki ale to kiedyś bo trzeba na to 15 tys i meble w kuchni wymienić. Najważniejszy był jednak pokój w którym spimy a reszta to na spokojnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 09:07
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ok. Ja magzen i tak sobie będę jeść, znowu zaczęłam kwas foliowy po dwie tabletki, i duphaston musze zażywać. Mam nadzieje ze wino i orzechy dodatkowo i wystarczy żeby mieć dobre endometrium. Nawet podstępem zaklonilam męża to brania cynku i witaminy C a one są bardzo dobre na plemniki a witamina C podobno poprawia ruchliwość plemników palaczow.
Dobra już naparwde znikam z forum. Od dziś zazywam clo. Trzymać kciuki żeby od razu się udało i zebym szybko wróciłaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:13
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Maz niech bierze ! nie zaszkodzi a Ty Girl jasne , ze magnez bierz on nie tylko na endo ale ogólnie na organizm dobrze wpływa .
Powodzonka i czekamy na Ciebie
Mordeczko gratulacje .
Ja do domu dziś , mam rozwarcie , czuli juz glowke , szyjka skrócona w ciągu dwóch dni o cm jakoś może ciut więcej i o . Kazali czekać albo zgłosić się 5 dni po TP do szpitala
Pisalam juz do mojej lekarki i ma się odezwac jak czas będzie miała bo ona w szpitalu tez pracuje. Ciekawe co Ona wymyśli na to wszystko . -
Girl, powodzenia!
Zakręcona, trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej urodziła!!!
A ja dzisiaj robiłam betę - 11144, tydzień temu była 6637, czyli jest wzrost. Progesteron 11,33, trochę niski. O 16 mam wizytę u lekarza spoza kliniki i zobaczymy, co na to wszystko powie i przede wszystkim, co na usg zobaczy - bo to teraz jest pewnie ważniejsze.Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Mordeczko gratulacje
Zakręcona trochę d.upa, że wychodzisz i nic nie robią jak już czuć główkę. Ale może Maluszek zechce szybko wyskoczyć, żeby tato się nim nacieszył
Asiula ale wzrost Musi być teraz dobrze Kciuki cały czas trzymam
U nas jutro równa połowa będzie ciąży a za 2,5 tygodnia połówkowe..
Ale zleciałoAsiula86 lubi tę wiadomość
-
Wracam laski do domu i nie IDE do szpitala w środę , rozmawialam tu z lekarzem i powiedział ze wystarczy w domu się kontrolować , gdyby skoczylo cisnienie ponad 140/90 to powrót robić i juz zostanę jak cos . Zwiększył dawki leków na nadcisnienie i wsio . Będę działać by sama wywołać poród jakoś , większą szansa jak czuć główkę niż jak nie czuć: p
Asiula super !!!!!!
Na pewno będzie dobrze , kochana dobrze ze masz wizytę bo progesteron faktycznie nie jakiś mocno wysoki ale jest ok wiec niech jak cos dołoży albo sama dupka lub lutke zwoeksz