STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl Ja tez nigdy nie bralam co do danej godziny . Po prostu przed spankiem , może autosugestia a być może , ze takie działanie . Mowie Ja np. Miałam krecioly , dezorientację totalna a inne maja bóle głowy , wymioty itp a jeszcze inne nic nie rusza: P
-
Girl wiesz co no jakbys się czuła mega fatalnie , wymiotowala i cos w podobiemto wiadomo , ze zgłosić się do lekarza i być może odstawić ale jakby Cie głowa bolala czy mdlilo czy byś skolowana była to nie szalej i nie odstawiaj , To są hormony maja prawo , one naprawiają Ci powoli tam wiele . spokojnie przyjmuj i nie stresuj się na razie
-
Kochana Ja jajniki czulam chyba na drugi dzień jakbym miała napuchniete Tam w środku a bol dopiero miałam przy owulacji i po ale to okropny bol miałam aż plakalam ze mnie cos rozrywa i macica wypada , takie uczucie miałam wiec gdyby cos takiego u Ciebie wystąpiło bron boże się nie martw ale wcale nie musi ! Jedna ma bol jedna nie.
-
Przeważnie czuje wiec przy clo myślę że inaczej nie będzie oby tylko został lewy jajnik aktywny. Jeszcze się naczytalam ze lekarze widzą nasze jajniki odwrotnie czyli lewy by wyszło ze mam niedrozny a prawy tak... Juz sama nie wiem... Jeszcze mąż mnie irytuje ale to może ja jestem przwwrazliwiona. Teraz w pokoju zrobiło się więcej miejsca i mamy duży jaki kwadrat jako wolna przestrzeń i od drzwi do łóżka od mojej strony jest jest pusto i mój m stwierdził że przy oknie damy jakieś drzewko albo kwiatka dużego a kolo drzwi legowisko psa (jest duże bo to golden) i od razu mnie zlosc ogarnęła ze nie myśli zostawić miejsca na łóżeczko. Wiem głupie... W sumie jak w ciazy będę to coś się wymyśli jakby już był kwiatek.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
na szczescie kwiatka mozna przestawic w inne miejsce, i legowisko tez, ale ze kwiatek ma byc przy oknie, a dziecka tam nie poloze bo za bardzo przez nie ciagnie to legowisko sie gdzies przelozy, ew. pojdzie obok kwiatka i tez bedzie . Chyba ze w ciaze zajde szybciej niz kwiatka kupimy[link=https://www.suwaczki.com/][/link]