STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja pamiętam jak kupowałam do siostry to były takie grube a teraz taka cienizna fakt faktem jakieś będę musiała kupić.
W sumie do kupienia zostało mi łóżeczko jakąś szafkę lub komodę pieluchy i kosmetyki do higieny itp
Tygrysku na pewno Marcelek pobiera twoje kilogramy
A ja jutro wybieram się w podróż do Wrocławia po siostre.
A teraz oglądam HPGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
ZakręconaOna wrote:Girl kochanie opanuj emocje bo wkrecasz sobie już teraz troszkę , trzymamy kciuki mocno za Ciebie ale nie nakrecaj się bo później nie daj boże nie Milo się rozczarujesz
Być może to to , jeżeli np. Doszło w 12 dpo do zagnieżdżenia to test bym robiła a raczej bete z 16/17 dpo dopiero . żeby to HCG miało wzrosnąć jak .
A babelkowi się nic na pewno nie stanie ile kobiet kochana nie wie o ciąży a dźwiga przez kilka tygodni , sama jestem przypadkiem gdzie w połowie 7 tyg dowiwdzialam się o ciąży a wcześniej praca i meblowalismy dom więc nadzwigalam się strasznie . relax rybka[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
I oby kochana nie przyszła !
Mordeczko to nie dużo na dobra sprawę Ci zostało już do kupienia super
Tygrysku na 100% pobiera co ma pobierać , przy cukrzycy ciazowej i dietce delikatnej nawet dość często kobiety chudna z tego co zauważyłam ... Nawet na październikowych dużo dziewczyn miało cukrzycę w ciąży i chudly po 3 kg nawet a było ok i maluszki zdrowe i piękne się rodziły .tygrys73 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry ja też już nie śpię witam się z kawką
Biorę się właśnie za płacenie rachunków i później wyjazd koło 11 do Wrocławia
Girl spokojnie zobacz sobie jak mój wykres wyglądał na początku cykluGabrysia 5.02.2016 ❤
Hehe aż spojrzalam na mój. Też nie był imponujący. Żadnej tempki powyżej 36.9
Zakręcona tym się pocieszam że on sobie radzi. Ale muszę porozmawiać z lekarzem bo obawiam się że jem trochę za mało.poszlabym prywatnie do diabetologa ale wiadomo kasa -
dzień dobry.
U mnie też spadek wagi od ostatniego ważenia (ok 3tygodnie temu) i to o 4kg. Nie wiem czy to możliwe, przecież sama Malutka waży już trochę..
Moze ja za mało jem i piję..
Tak w ogóle mam dziwne kłucia w.. tak jakby w szyjce i momentami przechodzi to do brzucha mam wrażenie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 08:15
-
Hej .
Tygrysku a no wiadomo , kasa i kasa ... Wszędzie kasa na dobra sprawę.
No możliwe , że za mało jesz albo nieprawidłowo , coś może nie dostarczasz do organizmu i mały ciągnie z Ciebie i stąd chudniesz a on sobie spokojnie radzi.
To samo Ona ... A pozatym kochana jak będziesz miała wizytę to skontroluj to ale myślę że to efekt skoków malucha na szyjkę
Mordeczko zazdroszcze wyjazdu sama bym gdzieś smignela :-p
Ja smigne z wózkiem do urzędu w środę i na zakupy hahaha i wsio .
Girl piękna temperatura ! Nie musi być powyżej 37 ! mam znajoma co miała 36,5 i w pięknym zaciazonym cyklu -
No tak dziewczyny ale żadna chyba nie miala spadku o 0,1 st jutro i tak nic się nie wyjaśni bo do pracy idę na 6;30 także musze wstać najpóźniej o 5;30 także chyba bez sensu mierzyć temperature 1,5 h wcześniej[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Tygrysku w dzisiejszych czasach gdzie się nie ruszysz to kasa
Ja już rachunki popłaciłam i do tego nie wszystkie bo mi limit bank wyjebał i muszę poczekać do jutra z tym I tak do następnej wypłaty zostanie ok 700 zł masakra te pieniądze są nic nie warte !
Zakręcona a co to za wyjazd o 11 wyjeżdżamy, na lotnisku we Wrocławiu będziemy koło 14 odbieramy siostrę z lotniska i do domu, może będziemy koło 18 Mąż przyjedzie i idzie spać na jakąś godzinkę-półtorej bo na nockę idzie masakra a on tak nienawidzi takiej jazdy ale co zrobi..Gabrysia 5.02.2016 ❤
Kochana zawsze jakieś wyrwanie się z domu .
Girl Ja bym zmierzyła , codziennie mierzylam o 6 rano a w dzień robienia testu zmierzylam o 4 a tknelo mnie bo miałam ponad 37 temperaturę ale dwa dni przed testem miałam 36.9 więc spadło !!! Obserwuj się -
ZakręconaOna wrote:To samo Ona ... A pozatym kochana jak będziesz miała wizytę to skontroluj to ale myślę że to efekt skoków malucha na szyjkę
A wizytę mam w sobotę więc skonsultuję wszystko, tym bardziej że to moja ostatnia wizyta u tej gin. mMAm nadzieję, że to tylko córcia skacze sobie i stad te klucia