STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrys73 wrote:MamaAli super że są kreski, to pewnie teraz by się synus przydał
Jejku muszę gdzieś kupić to przeklęte dziecko też. Ja np czytam po kilka razy też hehe. Dostałam dziś okres po 19 miesiącach przerwy buuuu ;(
Pewnie że tak ale na moje szczęście pewnie nici z tego -
ZakręconaOna wrote:Anka zaczynasz od owoców ? czy juz wprowadzaliscie coś ?
Tygrysku jejku haha Ja dostałam okres po 7 tygodniach od porodu hahah 4 okresy juz miałam
MamaAli nie za wcześnie na wizytę ?
Może i tak ale wolałabym się upewnić, że wszystko jest tak jak należy poza tym trochę się boję bo od wczoraj wieczora krew mi z nosa leci dlatego muszę do niego iść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 11:29
-
MamaAli zrób sobie zimny oklad na nos to zwezy naczynia krwionośne. Czytałam że to może być efekt osłabienia . Bierzesz jakieś witaminy?
Jak dostanę okres 9/10.11 i tym samym potwierdzajac ze moje pęcherzyki pękają między 24-25.5 mm na prawym jajniku to oznacza że na lewym też o takich rozmiarach pękają ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 14:37
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ZakręconaOna wrote:Anka zaczynasz od owoców ? czy juz wprowadzaliscie coś ?
Tygrysku jejku haha Ja dostałam okres po 7 tygodniach od porodu hahah 4 okresy juz miałam
MamaAli nie za wcześnie na wizytę ? -
MamaAli krwawienie z noska w ciąży to norma u wielu kobiet . Może się to niestety dziać często taki mały " urok " ... tak samo z dziaslami jest .
Zrób sobie okład dokładnie i łykaj witaminy.
A co do wizyty chodziło mi o to ze za wcześnie może być na serduszko i zwby niepotrzebnie nerw nie bylo. -
Girl Gabi już od dłuższego czasu ładnie śpi Nie mam co narzekać
Każde dziecko jest inne Mam znajomą gdzie jej córka jest młodsza od Gabi o 13 dni a potrafi jej iść spać o 23-24 w nocy, ostatnio jej zasnęła o 3Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
A może ta koleżanka tak ja nauczyła ze chodzi kiedy chce ? Dziecko powinno mieć podobno swój rytm i o stałej porze chodzić spać .
Na razie nie mam na co narzekać . Mam nadzieję ze w końcu kiedyś będę albo nie będę nawet jak moje dziecko będzie 5 razy w nocy się budzić bo będę szczesliwa ze je mamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 09:41
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]