Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Jutro. Będzie 12dpo. Mam już dość wpatrywać się w test i urajac sobie ze jest tam jakiś cień . Inaczej się czuje jak w poprzednich cyklach ale też wiem ze głową jak chce to tez objawy podrzuci.
Lady Savage lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Existenz wrote:Hej. Jutro. Będzie 12dpo. Mam już dość wpatrywać się w test i urajac sobie ze jest tam jakiś cień . Inaczej się czuje jak w poprzednich cyklach ale też wiem ze głową jak chce to tez objawy podrzuci.
Ale widzisz te cienie, czy nie robilas jeszcze?Piotruś
Helenka
-
Makowa_Panna wrote:Sierpniowe_nadzieje dziękuje. Teraz czekam na Ciebie
Nie jestem wpisana na listę, ale się pochwałę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e7eb8de7659.jpg
Wierze w to, że tym razem będzie wszystko dobrze.
Wielkie gratulacje!Existenz lubi tę wiadomość
-
Hej kochane ! Nie odzywalam się bo wypoczywam, nartuje a teraz czekam na pizzę od niskiego pana Włocha ktory jest uroczy, żeby nie było wypoczywam w Polsce a nie Włoszech wspaniale troche odpocząć, mam nadzieje ze ten reset pomoze nam sie rozluźnić.
Pytalyscie o wizytę, ide w okolicy owulki, wizyta 8ego lutegoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 15:20
spioch, Gosia1989, Uparciuszek, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykajax wrote:Test owulacyjny!xD owulacji testowalam testami i sluzem i potwierdziła sie w 12, 13dniu.
wczoraj robiłam test ovu - pozytyw. Dziś rano sobie znowu siknelam i patrz:
...a za tydzień powinnam dostać okres xDExistenz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello. Jutro testuje 12dpo. Wyjątkowo cycki bolą całe są ciężkie i pełne. Śluzu mega biały rozciągliwy. Czasami brzuch zaboli. Na bank to ciąża hi hi we wtorek miał przyjść okres
Gosia1989, spioch, Lady Savage, AiCha4811, Anulka0407 lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualnyExistenz wrote:Hello. Jutro testuje 12dpo. Wyjątkowo cycki bolą całe są ciężkie i pełne. Śluzu mega biały rozciągliwy. Czasami brzuch zaboli. Na bank to ciąża hi hi we wtorek miał przyjść okres
-
Mi w poprzedniej ciąży test wykazał tydzień po planowanym okresie. Nastawiać mi się tu pozytywne. Te fluidy działają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 19:42
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r