Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Jutro. Będzie 12dpo. Mam już dość wpatrywać się w test i urajac sobie ze jest tam jakiś cień . Inaczej się czuje jak w poprzednich cyklach ale też wiem ze głową jak chce to tez objawy podrzuci.
Lady Savage lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Existenz wrote:Hej. Jutro. Będzie 12dpo. Mam już dość wpatrywać się w test i urajac sobie ze jest tam jakiś cień . Inaczej się czuje jak w poprzednich cyklach ale też wiem ze głową jak chce to tez objawy podrzuci.
Ale widzisz te cienie, czy nie robilas jeszcze?Piotruś

Helenka

-
Makowa_Panna wrote:Sierpniowe_nadzieje dziękuje. Teraz czekam na Ciebie

Nie jestem wpisana na listę, ale się pochwałę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e7eb8de7659.jpg
Wierze w to, że tym razem będzie wszystko dobrze.
Wielkie gratulacje!
Existenz lubi tę wiadomość
-
Hej kochane ! Nie odzywalam się bo wypoczywam, nartuje a teraz czekam na pizzę od niskiego pana Włocha ktory jest uroczy, żeby nie było wypoczywam w Polsce a nie Włoszech
wspaniale troche odpocząć, mam nadzieje ze ten reset pomoze nam sie rozluźnić.
Pytalyscie o wizytę, ide w okolicy owulki, wizyta 8ego lutego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 15:20
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Uparciuszek, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle to nie jest pozytywny wynikkajax wrote:Test owulacyjny!xD owulacji testowalam testami i sluzem i potwierdziła sie w 12, 13dniu.
wczoraj robiłam test ovu - pozytyw. Dziś rano sobie znowu siknelam i patrz:

...a za tydzień powinnam dostać okres xD
Existenz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello. Jutro testuje
12dpo. Wyjątkowo cycki bolą całe są ciężkie i pełne. Śluzu mega biały rozciągliwy. Czasami brzuch zaboli. Na bank to ciąża
hi hi we wtorek miał przyjść okres
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lady Savage, AiCha4811, Anulka0407 lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualnyU mnie testy allegrowskie negatywne okresu brak ;-/Existenz wrote:Hello. Jutro testuje
12dpo. Wyjątkowo cycki bolą całe są ciężkie i pełne. Śluzu mega biały rozciągliwy. Czasami brzuch zaboli. Na bank to ciąża
hi hi we wtorek miał przyjść okres -
Mi w poprzedniej ciąży test wykazał tydzień po planowanym okresie. Nastawiać mi się tu pozytywne. Te fluidy działają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 19:42
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r