X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Stymulacja lametta
Odpowiedz

Stymulacja lametta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • chrupka77 Nowa

Wysłany: 23 grudnia 2020, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy stymulacja lametta ma sens w przypadku kobiety 43 letniej z niskim amh (0.6 w 2019) z niedomaganiem ciałka żóltego w fazie lutealnej, przy obniżonych parametrach nasienia partnera (leczenie u naprotechnologa).

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2020, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chrupka77 wrote:
    Czy stymulacja lametta ma sens w przypadku kobiety 43 letniej z niskim amh (0.6 w 2019) z niedomaganiem ciałka żóltego w fazie lutealnej, przy obniżonych parametrach nasienia partnera (leczenie u naprotechnologa).

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2020, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj. Jestem w podobnej sytuacji. Ten sam wiek. Stymulacja lamettą przyniosła rezultaty ale niestety u mnie lewy jajnik przejął inicjatywę ale lewy jajowodów mam niedrożny. Prawy jajnik odpoczywa trzeci miesiąc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ