X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Stymulacja letrozolem
Odpowiedz

Stymulacja letrozolem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiolala Autorytet

Wysłany: 8 października 2020, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.Pytanie dotyczy owulacji po letrozolu. Czy któraś z dziewczyn wie czy owulacja następuje wcześniej czy może później niż zwykle ? Mam pcos, aromek brałam od 5 do 9 dc. Dzisiaj mam 13 dc ale żadnych objawów owu. Cykle 32 dniowe.

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • 3 ciążą Autorytet

Wysłany: 9 października 2020, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc ;-)

podeśle Ci link gdzie jest dużo wpisów odnośnie twojego pytania.

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/stymulacja-letrozolem,773.html

Mi się wydaje że to może być różnie a masz monitoring cyklu ?

Córka 2015r. Córka 2018r. Styczeń 2022r. Ciąża pozamaciczna (usunięcie jajowodu) Wrzesień 2022r. poronienie
    age.png
  • Wiolala Autorytet

Wysłany: 9 października 2020, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję. W tym cyklu niestety nie mam monitoringu.

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • 3 ciążą Autorytet

Wysłany: 9 października 2020, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak bierzesz tabletki to koniecznie musisz serduszkować min co dwa dni ;-) zeby nie przegapić momentu bo nie wiadomo kiedy bedzie owulacja.

Córka 2015r. Córka 2018r. Styczeń 2022r. Ciąża pozamaciczna (usunięcie jajowodu) Wrzesień 2022r. poronienie
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ