X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Stymulacja letrozolem
Odpowiedz

Stymulacja letrozolem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiolala Autorytet

Wysłany: 8 października 2020, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.Pytanie dotyczy owulacji po letrozolu. Czy któraś z dziewczyn wie czy owulacja następuje wcześniej czy może później niż zwykle ? Mam pcos, aromek brałam od 5 do 9 dc. Dzisiaj mam 13 dc ale żadnych objawów owu. Cykle 32 dniowe.

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • 3 ciążą Autorytet

Wysłany: 9 października 2020, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc ;-)

podeśle Ci link gdzie jest dużo wpisów odnośnie twojego pytania.

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/stymulacja-letrozolem,773.html

Mi się wydaje że to może być różnie a masz monitoring cyklu ?

Córka 2015r. Córka 2018r. Styczeń 2022r. Ciąża pozamaciczna (usunięcie jajowodu) Wrzesień 2022r. poronienie
    age.png
  • Wiolala Autorytet

Wysłany: 9 października 2020, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję. W tym cyklu niestety nie mam monitoringu.

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • 3 ciążą Autorytet

Wysłany: 9 października 2020, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak bierzesz tabletki to koniecznie musisz serduszkować min co dwa dni ;-) zeby nie przegapić momentu bo nie wiadomo kiedy bedzie owulacja.

Córka 2015r. Córka 2018r. Styczeń 2022r. Ciąża pozamaciczna (usunięcie jajowodu) Wrzesień 2022r. poronienie
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ