WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Stymulacja letrozolem
Odpowiedz

Stymulacja letrozolem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kzz Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie !
    Mam kilka pytań odnośnie stymulacji letrozolem .
    Od którego dnia cyklu zaczynałyście?
    Czy stymulacja tym sposobem przyniosiła zamierzone efekty przy całkowitym braku naturalnej owulacji?

• KoszulkaUlka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kzz wrote:
    Witam serdecznie !
    Mam kilka pytań odnośnie stymulacji letrozolem .
    Od którego dnia cyklu zaczynałyście?
    Czy stymulacja tym sposobem przyniosiła zamierzone efekty przy całkowitym braku naturalnej owulacji?

Witam
    Ja się nie mogę wypowiedzieć na temat nwysteepujacej owulacji, al e-mailem stymulacje żeby zwiększyć liczbę pęcherzyków, bo owulacje miałam i pęcherzyki same pękal u mnie, ale żeby zwiększyć szansę i osiągnąć większa liczba pęcherzyków miałam 3 stymulacje owulacji.
    Zawsze brałam przez 5 dni, 3-5ty dzień cyklu i w zależności kiedy mialam wizyte brałam potem przez 5 dni te tabletki.
    U mnie niestety nie dało to efektu-mimo że za każdym razem miałam po dwa pęcherzyki, czyli teoretycznie miałam szansę zwiększone o 100%.
    Stymulacje miałam 3 cykle.

• Kzz Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KoszulkaUlka wrote:
    Witam
    Ja się nie mogę wypowiedzieć na temat nwysteepujacej owulacji, al e-mailem stymulacje żeby zwiększyć liczbę pęcherzyków, bo owulacje miałam i pęcherzyki same pękal u mnie, ale żeby zwiększyć szansę i osiągnąć większa liczba pęcherzyków miałam 3 stymulacje owulacji.
    Zawsze brałam przez 5 dni, 3-5ty dzień cyklu i w zależności kiedy mialam wizyte brałam potem przez 5 dni te tabletki.
    U mnie niestety nie dało to efektu-mimo że za każdym razem miałam po dwa pęcherzyki, czyli teoretycznie miałam szansę zwiększone o 100%.
    Stymulacje miałam 3 cykle.

Dzięki za odpowiedź 🙂
    Mi lekarz kazał brać 5-9 dc i zastanawiam się czy to nie jest zbyt późno 🤔

• KoszulkaUlka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kzz wrote:
    Dzięki za odpowiedź 🙂
    Mi lekarz kazał brać 5-9 dc i zastanawiam się czy to nie jest zbyt późno 🤔

Chyba jest ok-ja zawsze miałam się stawić na wizycie 3-5dc i po wizycie miałam brać tabletki. Dwa razy mi się zdarzyło być w 5dc bo już nie chciałam iść w trakcie miesiączki i brałam je od 5dnia przez 5 dni wg zaleceń lekarza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ