X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Stymulacja letrozolem
Odpowiedz

Stymulacja letrozolem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kzz Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie !
    Mam kilka pytań odnośnie stymulacji letrozolem .
    Od którego dnia cyklu zaczynałyście?
    Czy stymulacja tym sposobem przyniosiła zamierzone efekty przy całkowitym braku naturalnej owulacji?

• KoszulkaUlka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kzz wrote:
    Witam serdecznie !
    Mam kilka pytań odnośnie stymulacji letrozolem .
    Od którego dnia cyklu zaczynałyście?
    Czy stymulacja tym sposobem przyniosiła zamierzone efekty przy całkowitym braku naturalnej owulacji?

Witam
    Ja się nie mogę wypowiedzieć na temat nwysteepujacej owulacji, al e-mailem stymulacje żeby zwiększyć liczbę pęcherzyków, bo owulacje miałam i pęcherzyki same pękal u mnie, ale żeby zwiększyć szansę i osiągnąć większa liczba pęcherzyków miałam 3 stymulacje owulacji.
    Zawsze brałam przez 5 dni, 3-5ty dzień cyklu i w zależności kiedy mialam wizyte brałam potem przez 5 dni te tabletki.
    U mnie niestety nie dało to efektu-mimo że za każdym razem miałam po dwa pęcherzyki, czyli teoretycznie miałam szansę zwiększone o 100%.
    Stymulacje miałam 3 cykle.

• Kzz Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KoszulkaUlka wrote:
    Witam
    Ja się nie mogę wypowiedzieć na temat nwysteepujacej owulacji, al e-mailem stymulacje żeby zwiększyć liczbę pęcherzyków, bo owulacje miałam i pęcherzyki same pękal u mnie, ale żeby zwiększyć szansę i osiągnąć większa liczba pęcherzyków miałam 3 stymulacje owulacji.
    Zawsze brałam przez 5 dni, 3-5ty dzień cyklu i w zależności kiedy mialam wizyte brałam potem przez 5 dni te tabletki.
    U mnie niestety nie dało to efektu-mimo że za każdym razem miałam po dwa pęcherzyki, czyli teoretycznie miałam szansę zwiększone o 100%.
    Stymulacje miałam 3 cykle.

Dzięki za odpowiedź 🙂
    Mi lekarz kazał brać 5-9 dc i zastanawiam się czy to nie jest zbyt późno 🤔

• KoszulkaUlka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kzz wrote:
    Dzięki za odpowiedź 🙂
    Mi lekarz kazał brać 5-9 dc i zastanawiam się czy to nie jest zbyt późno 🤔

Chyba jest ok-ja zawsze miałam się stawić na wizycie 3-5dc i po wizycie miałam brać tabletki. Dwa razy mi się zdarzyło być w 5dc bo już nie chciałam iść w trakcie miesiączki i brałam je od 5dnia przez 5 dni wg zaleceń lekarza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ