Stymulacja letrozolem
-
Kzz wrote:Witam serdecznie !
Mam kilka pytań odnośnie stymulacji letrozolem .
Od którego dnia cyklu zaczynałyście?
Czy stymulacja tym sposobem przyniosiła zamierzone efekty przy całkowitym braku naturalnej owulacji?
Witam
Ja się nie mogę wypowiedzieć na temat nwysteepujacej owulacji, al e-mailem stymulacje żeby zwiększyć liczbę pęcherzyków, bo owulacje miałam i pęcherzyki same pękal u mnie, ale żeby zwiększyć szansę i osiągnąć większa liczba pęcherzyków miałam 3 stymulacje owulacji.
Zawsze brałam przez 5 dni, 3-5ty dzień cyklu i w zależności kiedy mialam wizyte brałam potem przez 5 dni te tabletki.
U mnie niestety nie dało to efektu-mimo że za każdym razem miałam po dwa pęcherzyki, czyli teoretycznie miałam szansę zwiększone o 100%.
Stymulacje miałam 3 cykle. -
KoszulkaUlka wrote:Witam
Ja się nie mogę wypowiedzieć na temat nwysteepujacej owulacji, al e-mailem stymulacje żeby zwiększyć liczbę pęcherzyków, bo owulacje miałam i pęcherzyki same pękal u mnie, ale żeby zwiększyć szansę i osiągnąć większa liczba pęcherzyków miałam 3 stymulacje owulacji.
Zawsze brałam przez 5 dni, 3-5ty dzień cyklu i w zależności kiedy mialam wizyte brałam potem przez 5 dni te tabletki.
U mnie niestety nie dało to efektu-mimo że za każdym razem miałam po dwa pęcherzyki, czyli teoretycznie miałam szansę zwiększone o 100%.
Stymulacje miałam 3 cykle.
Dzięki za odpowiedź 🙂
Mi lekarz kazał brać 5-9 dc i zastanawiam się czy to nie jest zbyt późno 🤔 -
Kzz wrote:Dzięki za odpowiedź 🙂
Mi lekarz kazał brać 5-9 dc i zastanawiam się czy to nie jest zbyt późno 🤔
Chyba jest ok-ja zawsze miałam się stawić na wizycie 3-5dc i po wizycie miałam brać tabletki. Dwa razy mi się zdarzyło być w 5dc bo już nie chciałam iść w trakcie miesiączki i brałam je od 5dnia przez 5 dni wg zaleceń lekarza. -