Stymulacjaa
-
Cześć. Od 4 miesięcy jestem stymulowana letrozolem, pecherzyki rosną ładne, następnie zastrzyk z ovitrelle, kontrola pęcherzyki popękały a ciązy dalej brak. Lekarz też pomysłu nie ma co się dzieje, może tutaj znajdę odpowiedzi, czy ktoś mial podobnie? Myślę nad drożnością jajowodów. Nie wiem co jest nie tak że pomimo pękania pęcherzyków nie ma ciąży.
-
GABI wrote:Cześć. Od 4 miesięcy jestem stymulowana letrozolem, pecherzyki rosną ładne, następnie zastrzyk z ovitrelle, kontrola pęcherzyki popękały a ciązy dalej brak. Lekarz też pomysłu nie ma co się dzieje, może tutaj znajdę odpowiedzi, czy ktoś mial podobnie? Myślę nad drożnością jajowodów. Nie wiem co jest nie tak że pomimo pękania pęcherzyków nie ma ciąży.
Mi kazał brać Gonapeptyl i Gonal . To będzie moja pierwsza stymulacji . -
Marysia-91 wrote:To jak się nie udaje to dlatego lekarz nie zmieni leków ?🙂
Mi kazał brać Gonapeptyl i Gonal . To będzie moja pierwsza stymulacji . -
Proponowałabym badania pod kątem pasożytów i helicobakter w porządnym labie parazytologicznym. Mi dopiero w allergen po odpowiednim przygotowaniu do badań wykryto lamblie, która mogła powodować bardzo podobne problemy jak u Ciebie. Jestem obecnie w trakcie leczenia, liczę po cichu, że to mogł być nasz koń trojański. Planuje jeszcze sonohsg z lipiodolem, jeśli się okaże że 2-3 m-ce po nie będzie pozytywnych skutków 😅
GABI lubi tę wiadomość
-
GABI wrote:Cześć. Od 4 miesięcy jestem stymulowana letrozolem, pecherzyki rosną ładne, następnie zastrzyk z ovitrelle, kontrola pęcherzyki popękały a ciązy dalej brak. Lekarz też pomysłu nie ma co się dzieje, może tutaj znajdę odpowiedzi, czy ktoś mial podobnie? Myślę nad drożnością jajowodów. Nie wiem co jest nie tak że pomimo pękania pęcherzyków nie ma ciąży.
Jaki pani wiek i partnera?
Ile sie juz staracie? -
Szczypka wrote:Proponowałabym badania pod kątem pasożytów i helicobakter w porządnym labie parazytologicznym. Mi dopiero w allergen po odpowiednim przygotowaniu do badań wykryto lamblie, która mogła powodować bardzo podobne problemy jak u Ciebie. Jestem obecnie w trakcie leczenia, liczę po cichu, że to mogł być nasz koń trojański. Planuje jeszcze sonohsg z lipiodolem, jeśli się okaże że 2-3 m-ce po nie będzie pozytywnych skutków 😅
-
GABI wrote:Myślę że nie zmienia bo leki dzialaja, pęcherzyki rosną i pękają po nich czyli spełniają swoje funkcje, sama od siebie chce zrobić badanie drożności jajowodów bo nie zaproponował mi tego a zaznacze ze specjalizuje sie w leczeniu niepłodności
-