X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Suplementy dla Niej i dla Niego. Co bierzecie? Co pomaga?
Odpowiedz

Suplementy dla Niej i dla Niego. Co bierzecie? Co pomaga?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2021, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KiKo wrote:
    Hej dziewczyny, a brała któraś z Was inofem?
    Ja brałam, nic konkretnie mi to nie dawało. Może nieco więcej śluzu miałam ale nawet mi to przeszkadzało, bo zazwyczaj miałam dużo śluzu.

• KiKo Debiutantka

Wysłany: 21 marca 2021, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co lepsze, inofem czy ovarin czy miovela?

• Evelinche Debiutantka

Wysłany: 16 maja 2021, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam inofem 2 saszetki, koenzym Q10, kwasy omega, Wit D, K2MK7, kompleks b, cynk, selen, magnez, i olej z wiesiołka w kapsułkach przez 14 dni od miesiączki. I w końcu mam 2 kreski :)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ