X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Suplementy dla Niej i dla Niego. Co bierzecie? Co pomaga?
Odpowiedz

Suplementy dla Niej i dla Niego. Co bierzecie? Co pomaga?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2021, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KiKo wrote:
    Hej dziewczyny, a brała któraś z Was inofem?
    Ja brałam, nic konkretnie mi to nie dawało. Może nieco więcej śluzu miałam ale nawet mi to przeszkadzało, bo zazwyczaj miałam dużo śluzu.

• KiKo Debiutantka

Wysłany: 21 marca 2021, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co lepsze, inofem czy ovarin czy miovela?

• Evelinche Debiutantka

Wysłany: 16 maja 2021, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam inofem 2 saszetki, koenzym Q10, kwasy omega, Wit D, K2MK7, kompleks b, cynk, selen, magnez, i olej z wiesiołka w kapsułkach przez 14 dni od miesiączki. I w końcu mam 2 kreski :)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ