Sutki jak w ciazy ?
-
Witam od dwóch dni swedza i bolą mnie sutki, dziś pojawiły sie jakies chrostki czytałam ze to gruczoły. W linku zdjecie http://zapodaj.net/e633261afaba7.jpg.html. Czy któraś z was miała taki objaw i czy to wgl jest objaw ciazy ? Miewam jeszcze bóle podbrzusza i ciągniecie jajników
-
4dni po domniemanej owulacji naprawde ciezko o jakiekolwiek objawy ciazowe...Nawet zaplodnione jajo nie zagniezdzilo sie jeszcze..Spokojnie odczekaj te 2tyg i zatestuj..A powiekszone gruczoly na piersiach jak i zylki pojawiaja sie w drugiej fazie cyklu pod wpl dzialania proesteronu i prolaktyny..
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mają rację.
Ale mnie lekko zszokowało to, że dodałaś zdjęcie. Matko, zaczynam się bać, że niedługo zobaczę na Ovf fotki różnych rodzajów śluzów czy wydzielin miesiączkowych, bo któraś może spanikować i nie wiedzieć co zaznaczyć na wykresie albo co taka maź może oznaczać... Kurczę, dziewczyny, trochę kultury i deczko poczucia smaku!kapturnica, Nona, Ewik lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Dziewczyny mają rację.
Ale mnie lekko zszokowało to, że dodałaś zdjęcie. Matko, zaczynam się bać, że niedługo zobaczę na Ovf fotki różnych rodzajów śluzów czy wydzielin miesiączkowych, bo któraś może spanikować i nie wiedzieć co zaznaczyć na wykresie albo co taka maź może oznaczać... Kurczę, dziewczyny, trochę kultury i deczko poczucia smaku!
Nic dodac nic ujac do Twoich słów...A co do śluzu to juz gdzies trafilam na mało smaczne zdjęcie właśnie ze śluzem ehhh.. -
nick nieaktualny
-
a czym tu się stresować? zdjęciem piersi? nie bądźcie takie delikatne. Zawsze jest lepiej pokazać niż opowiadać bo nie zawsze wszystko da się dokładnie wytłumaczyc a jak któraś nie chce oglądać takich fotek to niech nie klika linku
Myszka-Minnie lubi tę wiadomość
-
Póki nie klikniesz nie wiesz co link przedstawia Nie bulwersuje mnie sam sutek, bo i ja je mam i doskonale wiem jak wyglądają Chodzi o sam fakt umieszczenia zdjęcia/linku, bo jednak dla mnie to troszkę...niesmaczne. Poza tym, jakby nie było to golizna A to forum baaaaardzo ogólnie dostępne. No nie wiem, może jestem 'strarej daty'.
Jest jeszcze inna kwestia. To, że ktoś nie wie co jakiś objaw oznacza nie powinno prowadzić do tak daleko posuniętego samodiagnozowania się. Jak mamy pewne obawy, to zawsze lepiej jest jet skonsultować z lekarzem, a nie z koleżankami z forum. -