Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne swędzące piersi i sutki...
Odpowiedz

swędzące piersi i sutki...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zonaboba Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś z Was ma tak samo ?od miesiąca może ponad swędzą mnie sutki czasem nie do wytrzymania. @ była 11.08 spóźniona 6dni ale była, taka nie jak zawsze ale była, brzuch pobolewał. @ poszła a świąd piersi nie czy to może być normalne nigdy tak nie miałam...

To nasz 50 cs +10 na luzie <3 Na OVU od 04.2014r.
    26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI :(

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno takie swędzenie to objaw ciązy choć ja nie miałam..za to teraz w ciązy mega mnie swędzą i sutki i całe piersi...jeśli chodzi o okres, tym bardziej-jak piszesz jakiś inny to może zaszłaś w ciąze. Ja też miałam okres inny niż zwykle, bo trwał tylko 3/4 dni i nie lało sie tak jak zwykle...po tym okresie już nastepnego nie dostałam, bo zaszłam..i lekarz twierdzi ze zaszłam przed tym okresem krótkim, ze on był gdy już plemniczek sie przedostał :D wiec może coś jest na rzeczy...choć poczekaj do kolejnego terminu @, nie nastawiaj sie zebyś sie nie rozczarowała :) powodzenia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 14:34

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w pierwszym cyklu po odstawieniu hormonów bardzo swędziały i szczypały sutki i brodawki, nie mogłam z nimi wytrzymać a w ciąży nie jestem ;P

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej się nie nastawiam bo miałam lekkie bóle ale jak zawsze wziełam tabletkę zaraz jak poczułam bóle.mam mała nadzieję ale nie ma co się nastawiać ale cały czas o tym myślę:(. temp nie mierzę na razię wiec nie wiem czy była ovu ale do ostatniej @ nie miałam rozciągliwego śluzu tylko taki biały gęsty przepraszam za wyrażenie taki glut był on 24.08 a po tym dniu i przed śluz jest kremowy lepki. wiem że panikuje ale to swędzenie spędza mi sen z powiek...

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może to wina hormonów. do wrzesnia miałam o dziecku nie myśleć a przez tą sytuacje tylko się martwię.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ