Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne SYMFOLIC
Odpowiedz

SYMFOLIC

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anna23 Autorytet

Wysłany: 19 września 2017, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć staraczki, ze względu, że trwa to u mnie dosyć długo drugi cykl piję już symfolic. Czy zauważyłyście po nim jakieś super rezultaty? Pozdrawiam

qb3c3e5e1lyfyhp2.png
    m3sx3e5ese0n0fi2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic :( Brałam 4 mce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1 cykl brałam, potem przeszłam na Inofem (bardziej dostępny u mnie w aptece)
    Kończy mi się 3 cs.. :( czekam na @ i zaczynamy 4cs.
    Więc nie jestem szczególnie zadowolona.

Ale nie znam jeszcze przyczyny, dopiero teraz po @ wybieram się do gina na jakieś badania.

d74ba5835bc50067428f6418b79f6dd7.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ