Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne SYMFOLIC
Odpowiedz

SYMFOLIC

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anna23 Autorytet

Wysłany: 19 września 2017, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć staraczki, ze względu, że trwa to u mnie dosyć długo drugi cykl piję już symfolic. Czy zauważyłyście po nim jakieś super rezultaty? Pozdrawiam

qb3c3e5e1lyfyhp2.png
    m3sx3e5ese0n0fi2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic :( Brałam 4 mce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1 cykl brałam, potem przeszłam na Inofem (bardziej dostępny u mnie w aptece)
    Kończy mi się 3 cs.. :( czekam na @ i zaczynamy 4cs.
    Więc nie jestem szczególnie zadowolona.

Ale nie znam jeszcze przyczyny, dopiero teraz po @ wybieram się do gina na jakieś badania.

d74ba5835bc50067428f6418b79f6dd7.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 nieoczywiste gadżety, które warto uwzględnić w wyprawce dla noworodka

Słów kilka o ciekawych i przydatnych gadżetach, które warto dodać komponując wyprawkę dla niemowlaka. Nie są to przedmioty oczywiste na pierwszy rzut oka, jednak po zapoznaniu się z korzyściami płynącymi z ich używania, wiele świeżo upieczonych rodziców zmienia zdanie... 

CZYTAJ WIĘCEJ