Szansa ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobitko
Przychodzę z zapytaniem
Stosunek 12 lutego
Owulacja 19 lutego
Beta z krwi 3 marca wynosi 0.13
Czy są jakieś szanse , czy ona może wzrosnąć ? Czy nie nastawiać się ?
Od 19 lutego od owulacji do 3 marca minęło 12 dni , to chyba powinien już być taki wzrost prawda? -
Bezsilna. wrote:Nie chce cie martwić ale raczej nic z tego. Ja miałem 3.46 i też nic nie wyszło z tego..
Czyli nie ma szans ? Bo jak mówię owulacja miała miejsce 19 lutego a betę zrobiłam 3 marca i wyszła wlansie 0.13 to już powinien być jakiś wzrost prawda ? -
Dżula wrote:A jak przetrwały to beta 12 dni po owulacji to powinna dać jakiś wzrost ?Początek starań 06/2022
-
Beta poniżej 5 to beta negatywna, czyli brak ciąży.♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Markotka wrote:Nikt nie powie Ci na 100% bo medycyna różne cuda widziała, ale generalnie beta z krwi 12 dni po owulacji powinna wykazać już ciążę (jaka konkretnie to już zależy od zakresu laboratorium)
Czyli ten wynik 0.13 to on jest za niski ? To nie świadczy o wzroście ? -
O jakim wzroście mówisz skoro masz tylko jeden wynik.
Zrób drugi to sobie wzrost policzysz, nawet w procentach. Albo spadek.♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Dziewczyny, które jeszcze nie miałyście okazji poznać Dżuli vel Klaudii, Agaty, Baski i chyba jeszcze ktoś tam był. Nie karmić trolla, bo nie wierzę,że ten"problem"jest realny. Dziewczyna założyła już na ten temat z 15 nowych wątków, na których uzyskała odpowiedzi, ale dalej zakłada nowe. Nie reagować.
Sagi, MalaEw, Niemampomyslunanick, siesiepy, Izet, Vivico, Akczi, Andelulla lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Dziewczyny, które jeszcze nie miałyście okazji poznać Dżuli vel Klaudii, Agaty, Baski i chyba jeszcze ktoś tam był. Nie karmić trolla, bo nie wierzę,że ten"problem"jest realny. Dziewczyna założyła już na ten temat z 15 nowych wątków, na których uzyskała odpowiedzi, ale dalej zakłada nowe. Nie reagować.
Słucham ? Nie zakładam różnych wątków i nie wkem kto to są te osoby , pytam się po prostu czy beta po 12 dnia od owulacji powinna pokazać wynik bliżej 5 bo staram się i zależy mi -
MalaEw wrote:Idz dziecko na jakąś edukację seksualna, a potem uprawiaj seks.
Emdar ma rację. Komuś się bardzo bardzo nudzi 😉
Nie nudzi się mi , pytam się o to po to jest to forum aby uzyskać odpowiedzi od bardziej doświadczony osób kobiet które udzielają odpowiedzi -
Dżula wrote:Nie nudzi się mi , pytam się o to po to jest to forum aby uzyskać odpowiedzi od bardziej doświadczony osób kobiet które udzielają odpowiedzi
Od jakiegoś czasu zerkam w te wątki...no ja pierdole, ile można. I co trzeba mieć w głowie? Bo ja naprawdę nie rozumiem akcji.siesiepy, MalaEw, emdar, Andelulla lubią tę wiadomość
2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
Na feriach ❄️❄️❄️