Szansa ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczailam dopiero jak wlazlam w historię postów.
emdar lubi tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Kessa wrote:Więc uważasz, że jak sto razy powtórzysz to samo pytanie to nagle odpowiedź będzie inna?
Od jakiegoś czasu zerkam w te wątki...no ja pierdole, ile można. I co trzeba mieć w głowie? Bo ja naprawdę nie rozumiem akcji.
Zależy mi na tym po prosyu i dlatego się tak wypytuje czy wynik 12 dni po owulacji to jakoś powinien hyc bliżej 5 , a jak powtórzę betę 2 dni przed okresem to jeszcze bardziej wiarygodny powinien być wynik ? To będzie 16 dni -
Dżula wrote:Zależy mi na tym po prosyu i dlatego się tak wypytuje czy wynik 12 dni po owulacji to jakoś powinien hyc bliżej 5 , a jak powtórzę betę 2 dni przed okresem to jeszcze bardziej wiarygodny powinien być wynik ? To będzie 16 dni
Nie nie powinien byc blizej 5! Jak nie jestes w ciazy to nie wazne jaki wynik bedzie ale kazdy ponizej 5 to negatywny. Masz zakres w labolatorium, czy to takie trudne zeby sprawdzic? Gdybys byla 5 dni po ovu to ten wynik moze bylby niemiarodajny. Nie jestes w ciazy ale chyba masz jakies problemy bo caly czas pytasz o to samo. Jak ci sie nie nudzi❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
natkurka wrote:Nie nie powinien byc blizej 5! Jak nie jestes w ciazy to nie wazne jaki wynik bedzie ale kazdy ponizej 5 to negatywny. Masz zakres w labolatorium, czy to takie trudne zeby sprawdzic? Gdybys byla 5 dni po ovu to ten wynik moze bylby niemiarodajny. Nie jestes w ciazy ale chyba masz jakies problemy bo caly czas pytasz o to samo. Jak ci sie nie nudzi
Nie nudzi mi się , po prostu pytam wie czy wynik 12 dni po owulacji to jesCze jest szanse ze coś wskaże czy już powinno coś wskazać -
natkurka wrote:Nie nie powinien byc blizej 5! Jak nie jestes w ciazy to nie wazne jaki wynik bedzie ale kazdy ponizej 5 to negatywny. Masz zakres w labolatorium, czy to takie trudne zeby sprawdzic? Gdybys byla 5 dni po ovu to ten wynik moze bylby niemiarodajny. Nie jestes w ciazy ale chyba masz jakies problemy bo caly czas pytasz o to samo. Jak ci sie nie nudzi
Czyli nie ma szans ze wzrośnie ? Jak po 12 dniach zrobiłam 😕 -
Nikt Ci tutaj nie napisze czy wzrośnie czy nie wzrośnie. Nikt nie jest jasnowidzem, raczej nie ma szans ale jeśli masz tyle wątpliwości, że zakładasz mnóstwo wątków i zadajesz milion pytań, najlepiej udaj się jutro na kolejne badanie i za 48godzin na kolejne. Wtedy rozwiejesz swoje wątpliwości01.12 👫
06.22 💒
11.22 poronienie samoistne 8/9 tydz. 💔
03.23 rozpoczęcie starań o 🌈 dzidzię
04.23 cb 💔
06.23 ⏸💙
👩30 👨32 -
Avelinee wrote:Nikt Ci tutaj nie napisze czy wzrośnie czy nie wzrośnie. Nikt nie jest jasnowidzem, raczej nie ma szans ale jeśli masz tyle wątpliwości, że zakładasz mnóstwo wątków i zadajesz milion pytań, najlepiej udaj się jutro na kolejne badanie i za 48godzin na kolejne. Wtedy rozwiejesz swoje wątpliwości
Po prostu chodzi mi o to czy beta po 12 dniach od owulacji to już powinna być wyższa ? -
Tak, jesteś w ciąży. 🤭🤡
siesiepy, .Ola., Akczi lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 09.2021
📅 08.2023 IVF
Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2
25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚♀️
29.10 ⏸️✨
31.10 Beta 36🧚♀️
02.11 Beta 112 😍
06.11 Beta 950 🚀
14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️