X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Szyjka macicy
Odpowiedz

Szyjka macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • siasiula13 Koleżanka

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane powiedzcie mi o jakiej porze najlepiej sprawdzać położenie szyjki macicy rano czy wieczorem bo już sama nie wiem :)

• vanessa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinno się zawsze o tej samej porze ale czy to wnosi coś w obserwacje??? ja kiedyś spr kilka razy dziennie podczas dni płodnych i za każdym razem miała inne położenie a powinna być wysoko podczas dni płodnych :/

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • ania82186 Debiutantka

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie wiem jak ja znaleźć

Ania
  • siasiula13 Koleżanka

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie kochana dlatego pytam kiedy najlepiej bo ja sprawdzam rano i wieczorem i tak jak piszesz ile razy dziennie bym nie próbowała to za każdym razem jest na innej wysokości :) albo źle to robię :)

• siasiula13 Koleżanka

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja dosięgam "paluchem" tak mi się przynajmniej wydaje :) Może masz bardzo wysoko

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg NPR szyjkę powinno się badac wieczorem o tej samej porze.

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ