Szyjka przed @
-
Podobno nie... Jedne mówią, że na ciążę rozpulchniona, ja za to mam zawsze mega nisko na @ i jest właśnie bardzo miękka teraz mam twaradą i średnio wysoko i nie sądzę by coś to oznaczało Był już podobny temat. Dziewczyny twierdziły, że wyżej, twarda i zamknięta... Czytałam też, że to może być tak, że nie u każdej widać to a może pojawić się dopiero np. koło 7- 14 tygodnia
-
No moja w tym cyklu jest inna niż zawsze... Ale niby jeszcze mam ze 2 dni to się pewnie zmieni jeszcze
-
Netka96 wrote:Ja nie wiem ile mam już. Wg OF jeszcze 2 dni, a OvuView jutro.
Ja mam trochę inaczej przez dupka Apka ta mnie nigdy nie zawiodła -
Ja mam tyłozgęcie ale u mnie jest różnie więc to naprawdę nie ma reguły
-
Seli wrote:Ja mam tyłozgęcie ale u mnie jest różnie więc to naprawdę nie ma reguły
No właśnie mi się też tak wydaje że to raczej indywidualna sprawa z ta szyjką. A też słyszałam że trzeba obserwować bynajmniej 3 miesiące żeby zobaczyć różnicę kiedy następują jakieś zmiany to samo jest z mierzeniem temperatury. -
Jus@tyna wrote:No właśnie mi się też tak wydaje że to raczej indywidualna sprawa z ta szyjką. A też słyszałam że trzeba obserwować bynajmniej 3 miesiące żeby zobaczyć różnicę kiedy następują jakieś zmiany to samo jest z mierzeniem temperatury.
Ja właśnie 3 miesiąc, ale widzę jak jest i wiem od zawsze jak jest przed okresem, a jak jest po bo brałam krążki dopochwowe ale np. widzę, że na owulację mam ją meeeeeeega wysoko -
Ja też miałam na początku wątpliwości ale teraz już wiem co i jak Jestem pewniejsza
-
Szyjkę powinno się badać codziennie o jednej porze(szyjka w ciągu dnia,raz jest nisko ,raz wysoko),co do otwartości to też się zmienia,u mnie np,raz jest zamknięta,(rano),a w ciągu dnia jest otwarta.Przed samą @(dwa dni przed) opuszcza się,jest twarda i otwarta.Kto jaką ma szyjkę przed @ to już sprawa indywidualna u każdego jest inaczej.ignite
-