X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tabletki anty
Odpowiedz

Tabletki anty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Agata8585 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2023, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka1298 wrote:
    Ja przy tabletkach jednoskładnikowych miałam Non stop plamienia, przy dwuskladnikowych nigdy.
    Ale jak już zostało powiedziane wiele razy - pierwsze 3 miesiące tak może być.
    Jeśli Cie to niepokoi, idź do ginekologa.

Okres zakończył mi się 15 lutego od 10 lutego biorę tabletki
    I od 16-17 miałam brązowy taki sluz a od 18 zaczęła mi się pojawiać krew z śluzem i czasem jest mało czasem nie , mam tabletki axi conti są to dwuskladnikowe
    A jak wyglądały te twoje plamienia jaki kolor miały i jakie były ?

• Agata8585 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2023, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !!!

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ