X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tabletki anty
Odpowiedz

Tabletki anty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Agata8585 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2023, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka1298 wrote:
    Ja przy tabletkach jednoskładnikowych miałam Non stop plamienia, przy dwuskladnikowych nigdy.
    Ale jak już zostało powiedziane wiele razy - pierwsze 3 miesiące tak może być.
    Jeśli Cie to niepokoi, idź do ginekologa.

Okres zakończył mi się 15 lutego od 10 lutego biorę tabletki
    I od 16-17 miałam brązowy taki sluz a od 18 zaczęła mi się pojawiać krew z śluzem i czasem jest mało czasem nie , mam tabletki axi conti są to dwuskladnikowe
    A jak wyglądały te twoje plamienia jaki kolor miały i jakie były ?

• Agata8585 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2023, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !!!

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ