X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tabletki anty
Odpowiedz

Tabletki anty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Agata8585 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2023, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka1298 wrote:
    Ja przy tabletkach jednoskładnikowych miałam Non stop plamienia, przy dwuskladnikowych nigdy.
    Ale jak już zostało powiedziane wiele razy - pierwsze 3 miesiące tak może być.
    Jeśli Cie to niepokoi, idź do ginekologa.

Okres zakończył mi się 15 lutego od 10 lutego biorę tabletki
    I od 16-17 miałam brązowy taki sluz a od 18 zaczęła mi się pojawiać krew z śluzem i czasem jest mało czasem nie , mam tabletki axi conti są to dwuskladnikowe
    A jak wyglądały te twoje plamienia jaki kolor miały i jakie były ?

• Agata8585 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2023, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !!!

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ