te testy owulacyjne mnie dobijają
-
Dziewczyny proszę poradźcie mam owulacje co miesiąc potwierdzone (lekarz zawsze mi stwierdzi czy była ) a testy owulacyjne to jakaś masakra dla mnie ...robie je wieczorem ok godz 19 tak i nigdy nie miałam aby 2 kreski byly takie same lub by 2 była ciemniejsza ...o co tu chodzi skoro owu była ? ( wykonywałam testy z allegro i z apteki ) druga kreska jest widoczna ale słabiej niż pierwsza ...
-
nick nieaktualnydancerina wrote:Dziewczyny proszę poradźcie mam owulacje co miesiąc potwierdzone (lekarz zawsze mi stwierdzi czy była ) a testy owulacyjne to jakaś masakra dla mnie ...robie je wieczorem ok godz 19 tak i nigdy nie miałam aby 2 kreski byly takie same lub by 2 była ciemniejsza ...o co tu chodzi skoro owu była ? ( wykonywałam testy z allegro i z apteki ) druga kreska jest widoczna ale słabiej niż pierwsza ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydancerina wrote:Dziewczyny proszę poradźcie mam owulacje co miesiąc potwierdzone (lekarz zawsze mi stwierdzi czy była ) a testy owulacyjne to jakaś masakra dla mnie ...robie je wieczorem ok godz 19 tak i nigdy nie miałam aby 2 kreski byly takie same lub by 2 była ciemniejsza ...o co tu chodzi skoro owu była ? ( wykonywałam testy z allegro i z apteki ) druga kreska jest widoczna ale słabiej niż pierwsza ...
Zmień godzinę testu na wcześniejszą. -
obserwowałam 4 cykle i działają, w prawdopodobne dni robie 2-3 testy dziennie. Z reguły 2 wychodzą pozytywnie, cały dzień mi wyraźna druga krecha wychodzi. Także nawet jakbym 1 robila to bym nie przegapiła. Test maczam min 10 sek i odczytuje po 5min. mam najtańsze 10tkiPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi moja gin powiedziała, że testy owulacyjne są bez sensu. Żeby wyszedł wiarygodnie nie powinno się na 3 h przed zrobieniem nic pić, bo kawa czy coś może zafałszować wynik i nigdy nie wyjść pozytywnie test pomimo, że owulacja jest także ja sobie z tym dałam spokój.
-