Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne temperaturka
Odpowiedz

temperaturka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • natalia200592 Nowa

Wysłany: 6 czerwca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Pisze do Was poniewaz jestem tutaj nowa no i nie wiem co i jak. Mam zapytanie co do temperatury poniewaz dzis akurat nie spie w domu i niestety zapomnialam termometru. Czy cos sie stanie jak nie wpisze jednej temperatury? Dzis jest 8 dzien po owulacji

Natalia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic sie nie stanie.

• Tova33 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co miałoby się stać? Wpiszesz następnego dnia i na wykresie temperatury połączą się tyle, że linią przerywaną. Jedyne czego możesz nie zaobserwować poprzez brak pomiaru to jakiś skok czy spadek tempki, ale to i tak znaczenia większego nie ma.

jnmq43r83wkg2ahp.png
    MICHAŁEK
    zrz6wn15l66uy1jq.png
  • natalia200592 Nowa

Wysłany: 6 czerwca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super bo sie martwilam. Dzieki dziewczyny

Natalia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ