Tępe kłucie i rozciąganie jajnika
-
Witam serdecznie i proszę o pomoc w moim przypadku. Otóż 12 maja br dostałam okres a od 27 maja(16 dzień cyklu) czuję dziwne tępe kłucie i rozciąganie lewego jajnika, do chwili obecnej. 9 czerwca dostałam kolejny okres a te objawy nadal się nasilają więc ciąża wykluczona( potwierdzone betą hcg ujemną). Dodam iż, wcześniej miałam takie objawy przy pierwszej ciąży. A tu ciąży brak a objawy takie jak miałam na początku ciąży, więc zaczynam się powoli martwić (wizyta u gin dopiero 24 czerwca a ja już umieram z niepokoju bo te tępe rozciągania się nasilają gdy siedzę lub leżę na plecach). Dziewczyny czy któraś z was tak miała? ?????????????lula
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDołączam się, żeby nie zakładać osobnego tematu.
Byłam u gin 07.07, zrobiła mi USG dopochwowe (mam bardzo nieregularne cykle) i było wszystko Ok. Jednak dosłownie dzień po badaniu do teraz czuję straszny ból w podbrzuszu i pochwie. Nie mam upławów. Wieczorem mierzyłam temp.pochwy, wyniosła 37,4, dziś rano 36,6. Już miałam w głowie, że może w ciąży jestem, ale zrobiłam dziś test (10dni po stosunku) i wyszedł negatywny. Któraś z Was miała może podobne objawy i wie co to może być?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
temp mierzona wieczorem zazwyczaj jest podwyzszona sugeruj sie tylko temp mierzona rano po min 3h snu najlepiej mierozna najpozniej o 8 rano ..
dwa nie licz dni od stosunu a od owulacji ..bo np stosunek byl 10 dni temu a owulacja np 2 dni temu i wtedy sa nikle szanse na ciaze w ktoryn dniu cyklu jestes ?? i ilodniowe masz cykle -
nick nieaktualny
-
jelsi masz owulacje to mniej wiecej teraz powinnas miec..jelsi twoja FL wyniosi 14 dni .. to mniej wiecej dzis powinnas miec owulacje .. choc moglas ja miec tez wczoraj albo moze jestes przed
-
nick nieaktualny
-