termometr owulacyjny - ważne
-
nick nieaktualny
-
Dopochwowo26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dopochwowo nie boję się termometru , w końcu regularnie seksuję się z facetem a termometr mam cieniuteńki wkładam z 5 cm na oko oczywiście bo jestem na ogół zaspana i nie zawsze wiem co robię... problem jest jak jesteś mokra bo czasem skubany chce uciekać
balonik lubi tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
BOBASEK wrote:dopochwowo ? Jak głeboko wkładacie termometr? Nie boicie sie
A czego tu się bać? Nie jest to igła, no i nie wkładam go w końcu do przepastnego worka, by mógł zginąć ... A z drugiej strony, powiedzmy sobie, że przy staraniach regularnie wizytuje duuużo większy (na szczęście ) "termometr" i w sumie jeszcze żyję i nie narzekam
Japoneczka z Porcelany, hela lubią tę wiadomość
-
Celi - ładnie to opisałaś
Ja też dopochwowo .. w koncu dwa raz w meisiacu jesczez dodtakowo rurka od usg zagląda -
Ja mierzyłam w ustach zawsze, bo często po pomiarze kładłam się jeszcze spać i... mówiąc wprost, nie chciało mi się wstawać, żeby umyć termometr, a nie miałam ochoty odkładać przy łóżku takiego obfaflunionego po pomiarze z pochwy . To właściwie jedyny powód. Może się niektórym wydawać śmieszny, ale po prostu dla mnie bardziej... hmm.. jak to powiedzieć... estetyczne było trzymać gdzieś przy łóżku termometr, który wyjęłam z ust, niż z pochwy.
-
ja mierzę w ustach choć wiem że dokładność tam najmniejsza, ale to z lenistwa! bo zawsze zasypiam i jakoś mi tak łatwiej laska w poradni mówiła: nie ważne gdzie ważne żeby nie mieszać żartownisia! chyba miała najbrutalniejszą mieszankę na myśli..fuuu
celia, Martynika lubią tę wiadomość
-