Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne test 2 kreska byla znikla i znow sie pojawila
Odpowiedz

test 2 kreska byla znikla i znow sie pojawila

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam mam takie pytanie poniewaz robilam test pepino o czulosci 20 i po 5 min pokazal 2 kreske potem po 10 min znikla potem jak juz ze tak powiem zachnal to 2 kreska znow sie pojawila ta 2 kreska i jest taka ciemniejsza niz najpierw pokazal i teraz niewiem czy to jednak ciaza czy nie robilam test przed spodziewana miesiaczka kilka dni wiec jeszcze moglo pokazac dopiero jakis zalązek albo neiwiem felerny test albo jeszcze cos gorszego tak bardzo chcemy dzidzie to juz nas 7 cykl staran i po raz pierwszy na tescie pojawila sie realna jasna bo jasna ale rozowa 2 kreska a nie tylko cienie bo kiedys juz takie cienie mialam ale to nic nie znaczy bo byly bezbarwne test zrobie nastepny dopiero w dniu spodz.miec uzytkowniczka coccolina miala taka sama sytuacje ale jestem tu nowa i nie umiem tu jakos znalesc ja i niewiem czy da sie tu pisac wiadomosci pryywatne pozdrawiam

• Monifah Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kup sobie test innej firmy, pre-test jest bardzo dobry, albo bobo płytkowy i powtórz, wiesz ja myślę, że z tymi testami to róznie bywa i raczej wynik od5 do 10 min na niektórych jest ważny zalezy od testu, ale z forum wiem, że czasem dziewczyny tak miały i nic nie wyszło, a czasem jak zrobiły 2 test to potwierdziło. Niektórym w dniu miesiączki spodziewanej nawet nie pokazuje, u mojej koleżanki do piero 3 tyg po terminie okresu pokazało jasną kreskę, więc wiesz warto poczekac :)

• Monifah Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kup sobie test innej firmy, pre-test jest bardzo dobry, albo bobo płytkowy i powtórz, wiesz ja myślę, że z tymi testami to róznie bywa i raczej wynik od5 do 10 min na niektórych jest ważny zalezy od testu, ale z forum wiem, że czasem dziewczyny tak miały i nic nie wyszło, a czasem jak zrobiły 2 test to potwierdziło. Niektórym w dniu miesiączki spodziewanej nawet nie pokazuje, u mojej koleżanki do piero 3 tyg po terminie okresu pokazało jasną kreskę, więc wiesz warto poczekac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aj pozostaje czekac

• Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli nie szkoda Ci kasy to idz sobie zrób badanie HcgBeta :) i bedzie wiadomio:) Bobo test uważam za bardzo dobry :) pozdrawiam miłego Dnia :)

zi13skjo0ong6u20.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas trudno niektore znalesc testy wlasnie bobo nigdy znalesc nie moge sa amile pre test pepino a bobo najtrudniej;/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ