test 2 kreska byla znikla i znow sie pojawila
-
nick nieaktualnywitam mam takie pytanie poniewaz robilam test pepino o czulosci 20 i po 5 min pokazal 2 kreske potem po 10 min znikla potem jak juz ze tak powiem zachnal to 2 kreska znow sie pojawila ta 2 kreska i jest taka ciemniejsza niz najpierw pokazal i teraz niewiem czy to jednak ciaza czy nie robilam test przed spodziewana miesiaczka kilka dni wiec jeszcze moglo pokazac dopiero jakis zalązek albo neiwiem felerny test albo jeszcze cos gorszego tak bardzo chcemy dzidzie to juz nas 7 cykl staran i po raz pierwszy na tescie pojawila sie realna jasna bo jasna ale rozowa 2 kreska a nie tylko cienie bo kiedys juz takie cienie mialam ale to nic nie znaczy bo byly bezbarwne test zrobie nastepny dopiero w dniu spodz.miec uzytkowniczka coccolina miala taka sama sytuacje ale jestem tu nowa i nie umiem tu jakos znalesc ja i niewiem czy da sie tu pisac wiadomosci pryywatne pozdrawiam
-
Kup sobie test innej firmy, pre-test jest bardzo dobry, albo bobo płytkowy i powtórz, wiesz ja myślę, że z tymi testami to róznie bywa i raczej wynik od5 do 10 min na niektórych jest ważny zalezy od testu, ale z forum wiem, że czasem dziewczyny tak miały i nic nie wyszło, a czasem jak zrobiły 2 test to potwierdziło. Niektórym w dniu miesiączki spodziewanej nawet nie pokazuje, u mojej koleżanki do piero 3 tyg po terminie okresu pokazało jasną kreskę, więc wiesz warto poczekac
-
Kup sobie test innej firmy, pre-test jest bardzo dobry, albo bobo płytkowy i powtórz, wiesz ja myślę, że z tymi testami to róznie bywa i raczej wynik od5 do 10 min na niektórych jest ważny zalezy od testu, ale z forum wiem, że czasem dziewczyny tak miały i nic nie wyszło, a czasem jak zrobiły 2 test to potwierdziło. Niektórym w dniu miesiączki spodziewanej nawet nie pokazuje, u mojej koleżanki do piero 3 tyg po terminie okresu pokazało jasną kreskę, więc wiesz warto poczekac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-